Etiketterartiklarövriga-redskap
Läst 24805 ggr
Jessica Holländare
2012-04-10, 22:58

Lite information om pendling

Pendeln är mig väldigt kär. Jag använder den inte ofta utan kan sitta och titta och "dregla" på den. Då jag använder pendeln är det oftast för att ändra energier/rena i ett rum eller leta efter borttappade föremål. Därför tänkte jag läsa lite mer för att lära mig. De böcker jag använt mig av är Lilla pendelboken av Pher Trollsveden,Stora boken om pendeln av Cassandra Eason, En komplett guide till spådom och divination av Cassandra Eason och Spådomsboken av Hanna Vennberg. Det jag intresserade mig för mest är vad som kan bli fel när man pendlar, om man ska använda vänster eller höger hand och lite om energier/auran.

Kan det bli fel när man pendlar?

När man pendlar är det viktigt att stanna upp och verkligen lyssna. Har man för bråttom och gärna vill ha ett snabbt svar kan det lätt bli feltolkningar. Du och pendeln är inte på samma nivå.

En annan sak som kan ge fel eller tvetydliga svar är om du ställer fel frågor, tex om du ställer två frågor på samma gång. Då kommer inte pendeln att kunna ge ett korrekt svar. Det bästa är att ställa ja och nej frågor och ta en fråga i taget. Man kan även använda sig av en pendlingskarta där det finns svar nedskrivet redan och pendla över dessa.

Det kan även bli fel eller otydliga svar om du är i helt fel energiform. Du kan själv prova och se hur din pendel reagerar en dag då du känner att din energi sprudlar och sedan jämföra med en dag då du känner dig låg.

Ska du använda höger eller vänster hand?

Höger hand står för den manliga energin, även om du är kvinna. Den ger ut kraft och står för logik, kotroll och praktiskt tänkande. Detta är din positiva sida.

Höger hand använder du för att pendla igång energier om du tex vill fylla på energi i din aura eller göra en chakrabalansering. Höger hand är sammankopplad med ditt ego.

Vänster hand är din kvinnliga sida, även om du är man. Denna sida tar in och harmoniserar energier. Det här är den negativa sidan.

Vänster hand använder du för att få svar på ja och nej frågor. Denna sidan står för intuition och medialitet. Den har kontakt med ditt högre jag. Den här texten om vänster och höger hand är sammanställd ur Lilla pendelboken.

Enligt "Stora boken om pendeln" ska man hålla pendeln i sin krafthand, det vill säga den hand man skriver med. Även i "Spådomsboken" står det att man ska hålla pendeln i den hand som känns mest naturlig.

Energier

Allt runt oss har sina egna energier. Genom att använda pendeln kan man ändra energin i tex ett rum. Vissa rum kan kännas väldigt tröga, långsamma, energifattiga. Då kan du använda pendeln för att föra in mer energi i rummet så att du får mer inspiration. Likaså kan du ändra energin om du tycker att du blir för uppjagad i vissa rum. Då kan du lugna ner energin med hjälp av pendeln.

Auran

Auran är det energifält som omsluter din kropp. Beroende på hur du mår så kommer din aura att bli starkare eller svagare, den kan även få små hål i sig. Med hjälp av pendeln kan man heala och stärka auran. Man kan tillföra mer energi och "laga" hålen. Jag tänker inte gå in mer på det då det är en hel vetenskap. Finns många bra böcker i ämnet om du är intresserad av att läsa mer.

Chakran

Chakra är de psykiska energicenter som du har i kroppen. Även dessa kan få förmycket eller förlite energi. De kan även bli helt blockerade. En obalans i dina chakror kommer att synas i din aura.

Det finns sju chakror i kroppen. Dessa är baschakrat eller rotchakrat som sitter vid basen av ryggraden, sakralchakrat som sitter nedanför naveln, solar plexuschakrat som sitter ovanför naveln kring bukområdet, hjärtchakrat som sitter mitt i bröstkorgen, halschakrat som sitter mitt i halsen, pannchakrat (det tredje ögat) som sitter strax ovanför ögonen och till sist kronchakrat som sitter högst upp på huvudet. Alla dessa chakror har betydelse för kroppens funktioner på ett eller annat sätt som ni kan läsa vidare om i mängder av böcker.


Isa56
2012-04-10, 23:25
#1

Tack Jessica för en utomordentlig artikel. Mycket intressant att läsa. Blir ju sugen på att leta reda på mina pendlar. Tungan ute

"Om du inte gillar något, ändra det. Om du inte kan ändra det, ändra din attityd. Beklaga dig inte. " Maya Angelou"  

Jessica Holländare
2012-04-11, 02:15
#2

Roligt att den blev uppskattad! Skrattande


Skogshumblan
2012-04-11, 07:53
#3

Tack Jessica, väldigt spännande läsning!

/ Skogshumblan

Medarbetare på tarot och healing.

"I am not what happens to me, I am what I choose to be" Carl Jung.

plutopellis
2012-04-11, 08:21
#4

Duktiga du :)

christel70
2012-04-11, 08:45
#5

Tack för en jättebra artikel!Tungan ute

Medarbetare på Tarot

plutopellis
2012-04-11, 09:30
#6

Ööööh! Har du en sån saltstenslykta! Vill ha!!!!!!! Tungan ute

Jessica Holländare
2012-04-11, 15:40
#7

Lyktan är Noras! Skrattande

Tack alla!!


Pagan
2012-04-11, 19:08
#8

Tack så mycket Jessica, jättebra skrivetSkrattande jag pendlar nästan dagligen, den är en utomordentlig kompis.

Om du tror att du vet allt, är du dåligt underrättad

Sajtvärd Tarot

Jessica Holländare
2012-04-11, 20:14
#9

Underbart Pagan!! Jag tycker att pendlarna är så himla fina. Ska bli riktigt bundis med mina…


Tarotstollan
2012-04-12, 21:51
#10

Tack för en bra artikel! Det finns så många vackra pendlar och jag skulle vilja ha många av dem, men tyvärr ingen idé! Jag och pendlar fungerar inte ihop! Fick en bergskristallpendel tillsammans med boken"Stora boken om Pendeln" av Cassandra Eason.Jag har renat den. Den har liggat i solsken, fullmåne, tillsammans med fina stenar, jag har pratat snällt, klappat på den, smekt den……Ingenting fungerar!

Jag gick en prova på kurs, och där testade vi olika pendlar i alla möjliga olika sammansättningar. Jag testade mellan 20-30 olika pendlar och ingen gav utslag!Gråter

Till slut så "skrattade" alla de andra "eleverna", och sa att nu vet du i alla fall vad du inte skall jobba med! Och det stämmer nog bra!Tungan ute

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

plutopellis
2012-04-12, 22:19
#11

Haha! Så lustigt tarotstollan! Som det kan bli. Jag får utslag men får ofta känslan att pendeln ljuger för mig medvetet så använder den väldigt sällan kanske nån gång om året och då mest för att rena energier..

Jessica Holländare
2012-04-12, 22:41
#12

Men vad tråkigt Tarotstollan! Konstigt hur det kan bli… Men de är fina att dreggla på i alla fall!


Pagan
2012-04-13, 21:25
#13

Har hört talas om detta innan - en slags oförmåga att kommunicera med sin pendel. Men vad jag funderar på är hur du sas träffade den, egen tillverkning, kär ring i en kedja, hur lärde du känna den och gjorde den till din. Har du burit den intill kroppen? Sovit med den? Burit runt på den i fickan? Ställt frågor av typen visa mig ja - visa mig nej?? Bett den visa vad den kan av de enkla frågorna sas?

Om du tror att du vet allt, är du dåligt underrättad

Sajtvärd Tarot

Tarotstollan
2012-04-14, 00:03
#14

#13, vad intressant att du hört om detta innan! Det har inte jag och ingen av de andra som gick kursen heller. Jag har inte sovit med pendeln och heller inte haft med mig den i fickan, jag är för rädd att tappa den. Det spelar ingen roll nu eftersom det verkar vara tarotkort som jag skall ägna mig åt. Fast jag skall testa att sova med den någongång i framtiden. Bra tips!Kyss

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Jessica Holländare
2012-04-14, 00:06
#15

Alla mina nya alster får alltid följa med mig överallt den första tiden. Även i sängen. Måste ju laddas med mina energier! Tungan ute


Tarotstollan
2012-04-14, 00:34
#16

#15. För min del är det lite extra jobbigt att ha saker i sängen då jag ofta delar den med upp till tre katter! Har haft stenar och annat under kuddarna, men det hjälper inte , förr eller senare så hamnar det på golvet eller under sängen! Vet inte hur många gånger jag letat efter stenar, smycken och annat i dammsugarpåsenSkrattande.

Mina tarotkort som jag använder brukar ligga på byrån närmast sängen, fast det händer att de ligger på golvet när jag vaknar! Undrar vem som lagt dom där?Oskyldig. Inte mina kissar, inte!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Amandla
2012-04-14, 13:07
#17

Jag delar säng med mina två pudlar, den ena är rätt mycket som en katt och ska pilla på allt, allt, allt. Men stenar kan jag ha ändå, jag lägger dem i en liten tygpåse och sen mellan bäddmadrassen och sängbotten Flört Där kommer hon inte åt dem *moahaha*

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

LightAndShadow
2012-04-14, 16:16
#18

Intressant! Jag ska precis köpa min första pendel, väljer bland tre men borde nog ta den jag först fastnade för - en ametist på en kedja.

Jag testade och gjorde en egen pendel häromdagen, tog ett av mina hårstrån och hängde en liten tyngd på. Jag ställde ja och nej-frågor (med- och motsols cirkelrörelser) och använde högerhanden och nog funkade det alltid. Jag höll still handen och sedan började den snurra när jag ställde frågor och när jag sa tack eller att det räckte stannade den. Sedan vet jag ju inte om svaren stämmer, ställde en kontrollfråga och den blev rätt, vissa frågor fick jag inget svar på då pendlade den i sidled.

Problemet är väl att jag har svårt att låta bli att ställa frågor som jag har svårt att hantera svaren till, jag både vill och inte vill veta. Förstår att det inte är så lämpligt att göra så men som sagt svårt att inte göra det.Hur ställer ni er till det? Och har ni gjort likadant?

Jag undrar över det här med att rena rum med pendel, hur gör man det? Säger man något när man använder pendeln i varje rum?

plutopellis
2012-04-14, 16:27
#19

När jag renar rum säger jag inget särskilt. Använder en pendel av bergskristall till det. Jag startar igång pendeln i en cirkelrörelse sen går jag sakta genom hela rummet tills den avtar. Inland ökar den farten på vissa ställen då står jag kvar där tills den lugnat sig och ibland drar den iväg åt ett särskilt håll då går man dit :) Frågor som man ej vill ha svar på men ändå lite ja det har jag säkert frågat. Minns inte för måste varit måååånga år sen nu jag använde den så eftersom jag får känslan av att den medvetet ljuger för mig. Rena går bra men annars är det korten som gäller :)

LightAndShadow
2012-04-14, 22:39
#20

Tack för svaret. Att rena rum med pendel verkar ju ganska enkelt då? Men går det med vilken pendel som helst eller skall det helst vara bergskristall?

Det sägs ju att pendelns svar kommer innifrån oss själva, är det därför du Plutopellis tror den ljuger för dig? Jag fick nämligen för mig samma sak gällande vissa saker, att de svar jag ville ha framkallade jag själv och att det är anledningen till att man får svårt med tilliten och att pendeln inte blir ett effektivt redskap (som jag tror att det annars kan bli). Tråkigt om sådana inre hinder skall begränsa en.

plutopellis
2012-04-14, 22:57
#21

Tror det är så ja ;) Har hört nån gång att bergskristall är bra för just energier men ärligt tror jag vilken som passar bara det känns rätt för dig :) och ja, jag tycker det är lätt och känner klart skillnad efteråt :)

Jessica Holländare
2012-04-14, 23:27
#22

Om man ska rena eller ändra energier är bergskristall den många föredrar då den redan innehåller alla energier och egenskaper som övriga kristaller har. Den fungerar som en allt i allo pendel. Medan andra pendlar av särskilda kristaller har egenskapen som den särskilda kristallen innehar, vilket kan vara bra vid chakrabalansering då man kan ha en pendel som passar till ett särskilt chakra.

Men det betyder inte att den är den bästa utan man ska alltid utgå efter hur det känns för en själv. Jag har renat rum med min pendel som är gjord av metall och det har fungerat toppen. Ens egen känsla är alltid den bästa!

När man renar/ändrar energier i ett rum så är det som plutopellis säger att gå runt med pendeln i rummet. Där den kör igång får man stanna tills pendeln lugnat sig. Den stannar av sig självt när det är klart. Då är det bara att gå vidare.


LightAndShadow
2012-04-15, 01:23
#23

Men funkar det inte lika bra att bara lägga en kristall i rummet då? Eller är det just vibrationerna som pendeln skapar som fyller en särskild funktion?Obestämd

Jessica Holländare
2012-04-15, 22:12
#24

Det där var en väldigt bra fråga som jag tyvärr inte vet svaret på. Vet att det fungerar utmärkt med kristaller i rummet, vilket jag provat själv. Har även använt drakar som är beskyddare enligt budismen (stavade jag fel nu??). Och jag har känt skillnad.

Hoppas att någon annan har ett bra svar…


InsideHarmony
2012-04-15, 23:48
#25

Håller med föregående talare om en jättebra artikel.

Men som utb chakra massör enligt Ambress metod
måste jag protistera då vi inte alls bara har 7 chakran,
utan runt 480st.
Men vi har 7 baschakra som är de chakrana
som det talas mest om. 
Vi har även ett 8:e aldeles ovanför kronchakrat.
Här är lite bra grundläsning om chakra ;)
http://web.comhem.se/killiner/chakra.htm


Jag använder min pendel dagligen
och pratar med min guide och andra från andra sidan
genom den.
Fungerar hur bra som helst. 

Det enda som inte fungerar för ig är att få fram rätt tid när saker ska ske och det spelar ingen roll fall jag pendlar över pendelkarta med bokstäver el över almenakan :/

Nån som har tips och råd där så mottages de mer än gärna ;)

Bara döda fiskar simmar med strömmen....

www.solottosson.se

www.kyani.net sponsornr:234841

 

Jessica Holländare
2012-04-16, 04:05
#26

#25 Vad spännande!!! Jag har ju bara gått efter det som står i böckerna jag skrivit med i artikeln. Visste inte alls att det fanns så många chakran! Nu måste jag ju självklart fråga vad en chakra-massör gör?? Lät verkligen spännande!


Pagan
2012-04-16, 19:31
#27

#25 Jag har lyckats få fram rätt tid, men det är sällsynt faktiskt. Men har du provat att skriva olika alternativ själv och pendla över?

Om du tror att du vet allt, är du dåligt underrättad

Sajtvärd Tarot

InsideHarmony
2012-04-17, 00:36
#28

Pagan

Jag funderar på att göra en pendelkarta över tid och se,
men har inte kommit så långt ännu.
Jag har bara låtit dem bokstavera när jag pratar med dem övr min bokstavspendelkarta.
Samt testat pendla i min almenacka.

Har oxå testat på rött och svart om ja och nej i kortlek
och de är som Lasse säger i de andra trådarna,
att det fungerar inte häller.
Men i övrigt över min pendelkarta fungerar min pendel
hur bra som helst.

Har även hittat saker med dn ;) :P

Jessica Holländare 

Ja det är jätte intressant med chakra massage,
men jobbar mycket med aura fältet.
Det finns olika typer av massage inom detta,
även där och i en av dem är djupmassage.
Den tar 3 tim att göra den är fysisk på kroppen och där för jag energierna i rätt riktninge genom hela kroppen.
När man får den så brukar bla intutionen stärkas osv.
Så är de en där jag mest jobbar ute i autafältet och plockar upp olika energier som sitter som blockeringar.
Kan vara från detta livet, barndom el tidigare liv.
Jag och den jag ger, får då oftast upp bilder och känslor om blockeringen och om den jag ger vill så efter vi tillsammans har tittat på den så tar jag bort den.
Även djupmassagen kan ge bilder från bårde barndom och tidigare liv.
När man får det och bilderna kommer är de som att man går runt i en dröm men man är fullt vaken och ser vad som händer där.
Då kan de vara en resa in i ett tidigare liv som en regation.

Det är en mycket spännande behandlingsform att jobba med. Men de är sällan jag ör den för jag arbetar inte med massage alls utan är i byggbranchen :P

Bara döda fiskar simmar med strömmen....

www.solottosson.se

www.kyani.net sponsornr:234841

 

Jessica Holländare
2012-04-17, 09:32
#29

#28 Vad spännande det låter! Hade jag verkligen velat prova någon gång. Jätteintressant ju.


Pagan
2012-04-17, 22:11
#30

#28 Ja hur intressant som helst. Blir lite fnissig då du skriver att du jobbar i byggbranschen, vägarna är då outgrundliga Tungan ute jag fann mina nycklar efter massa letande - i kylskåpet - med hjälp av pendeln. Inte bara mat hamnade i kylen uppenbarligen efter veckohandeln. Jag använder den också för att välja kosttillskott bl.a. Faktiskt en riktigt bra kompis att ta till när man inte riktigt vet vad man har behov av i de frågorna.

Om du tror att du vet allt, är du dåligt underrättad

Sajtvärd Tarot

Ians
2012-04-19, 08:04
#31

Detta var en rolig o informativ tråd! Tack!

LightAndShadow
2012-04-20, 08:14
#32

Jag väntar nu på min första köpta pendel, valde den jag först fastnade för efter det obligatoriska velandet,det fanns två till som lockade men det kanske blir fler så småningom.

LightAndShadow
2012-04-20, 08:19
#33

En fråga också förresten: renar ni även pendlar som inte är gjorda av kristaller ex mässing?

Jessica Holländare
2012-04-20, 19:29
#34

Jag renar allt mitt "krimskrams" över rökelser…


LightAndShadow
2012-04-21, 11:29
#35

Haha! Det är nog bra. Och detta med rening är ju ett kapitel för sig, verkar finnas massor av metoder.

mandymoo
2014-09-24, 11:39
#36

En jätte gammal artikel - men skoj att läsa o bra. Den gav mig den där puffen jag behöver för att starta upp igen - plocka fram min favorit pendel. Inte alls dumt att titta över gamla saker då o då *ler*

Tarotstollan
2014-09-24, 20:03
#37

Ja, det är kul när man hittar en gammal tråd som ger en svar på just det man undrade eller kan ge en puff och starta upp något igen!👍
Vad har du för pendel?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

H-lena
2014-09-29, 10:37
#38

Kul artikel! Jag funderar lite på det här med framtidsfrågor, hur tänker ni där? Varför kan inte pendeln svar på dem? För de flesta säger väl att framtidsfrågor är något man bör undvika när det gäller pendeln? 

Sen är det också himla lustigt att det funkar tycker jag. men det är nog en hel vetenskap det också kan jag tro! 😃


Sagaliten
2015-12-18, 08:03
#39

Pendel pendel älskade pendel varför vill du inte? Jag tycks inte heller få rätt på detta med pendel, Började med ett gammalt hänge i bergskristall som "bara hängt med" genom åren utan att jag använt det och sen plötligt fick jag bara en insikt km att det var det den skulle användas till ju. Men jag tycks ha haft fel för den funkade inte alls med. Och den ligger under huvudkudden tillsammans med mina andra stenar och min tarotlek Sen efter bara ett par försök så ville jag ändå köpa en, hoppas ju så klart att jag ska få rätt på det, så bidde en rosenkvartspendel med chakrastenar i kedjan som kändes rätt när jag såg den på bilden. Men får det fortfarande inte att fungera. Även denna ligger under kudden. Vill ju så gärna att det ska fungera och blir lika ledsen varje gång jag försöker och den max gungar lite fram och tillbaka men bara av att man inte kan hålla 100% stilla. Brukar börja med att slappna av eller meditera en liten stund innan jag öppnar upp mig till allt där uppe (om jag nu lyckas, men försöker i alla fall) Jag pratar snällt med den, säger hej och frågar om jag har någon med mig i pendeln, trots att jag inte får respons så brukar jag fråga igen och be någon komma ner i pendeln men inget händer, brukar ändå fortsätta och be den visa mig ett ja och det någon gång innan jag ber om ett nej (och väntar tålmodigt på svar så inte så att jag ställer fråga på fråga utan att ge tid för svar. Kan ibland fråga om jag heter det jag gör eller något sånt men inget ger någonsin någonting. Trots det avslutar jag alltid med att då tackar jag för din tid och säger farväl så ska du få återgå till ditt. Jag vet inte om jag också tillhör skaran där det inte fungerar helt enkelt, eller om jag blockerar mig på något sätt, kanske för att jag vill det för mycket, eller för att jag blir frustrerad när inget händer eller för att jag nu börjat tro att det kommer ju aldrig att funka och har ändå en vän som pendlar så jag tror ju på det och vet att det fungerar. Vet inte Tar glatt emot tips.

Close your eyes, open your mind, and listen to your heart.  

Kika in på www.sagaliten.blogspot.se om ni vill följa min mediala utveckling och dess med och motgångar ☺️

Sagaliten
2015-12-18, 08:11
#40

Just det, jag har renat den första i saltvatten under fullmåne i fönsterkarmen också innan jag började.

Close your eyes, open your mind, and listen to your heart.  

Kika in på www.sagaliten.blogspot.se om ni vill följa min mediala utveckling och dess med och motgångar ☺️

Sagaliten
2015-12-21, 10:49
#41

Nu snurrar den i alla fall 😂 Steg 1 uppnått 😄

Close your eyes, open your mind, and listen to your heart.  

Kika in på www.sagaliten.blogspot.se om ni vill följa min mediala utveckling och dess med och motgångar ☺️

fridelfina
2015-12-21, 23:46
#42

Jag tänker som så att det är jag som styr, men med det undermedvetna…. Att den gungar för att du inte kan hålla still, då funkar det ju. För mig är gunga fram och tillbaka lika med nej och cirklar är lika med ja. Fast det kan skifta, så jag brukar börja med att ställa frågor med ja och nej svar först för att se vad som gäller "nu".

 
 

Amandla
2015-12-22, 21:01
#43

En anledning till att pendeln inte funkar för mig kan vara att jag egentligen borde lära mig att lita på intuitionen bättre, jag behöver knappt ställa frågan ens förrän  jag bara vet svaret. Alltså behöver jag inte pendeln.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

amandahpeters
2017-05-22, 14:00
#44

Jag läste att man kan få hjälp med vilka livsmedel som är bra för en, hitta allergier osv. med hjälp utav pendeln… Hur funkar detta/hur gör jag? :) 

Så fascinerad av detta efter att ha introducerats till pendeln igår!!

Sagaliten
2018-03-30, 13:36
#45

Jag har en fråga angående vart man ska ligga procentuellt i svaren för att det ska räknas som trovärdigt och inte bara likvärdigt med slumpen. Vet inte riktigt vart ”gränsen” går för resultat som anses vara likvärdiga med slumpen eller gissningar. Några tankar kring det?

Close your eyes, open your mind, and listen to your heart.  

Kika in på www.sagaliten.blogspot.se om ni vill följa min mediala utveckling och dess med och motgångar ☺️

Tarotstollan
2018-03-30, 22:51
#46

En intressant men svår fråga! Jag jobbar ju inte med pendlar eftersom de inte verkar gilla mig….😉
Jag har heller inte läst så mycket om pendlar och dess förmåga.
Så jag antar att det är att testa sådant som du redan vet svaret på och sen lära dig att sakta men säkert lita mer och mer på din intuition och pendeln.
Vet ju att Pehr Trollsveden skrivit en bok om pendlar men kan inte minnas att han nämnde något om % på tillit till pendelns svar.

Hoppas att någon med pendelvana kan svara på din fråga.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Sagaliten
2018-04-01, 04:26
#47

Ja, jag hoppas också. Jag har kikat på något avsnitt av det där amerikanska programmet där olika medium skulle få 1 miljon om de klarade tester så vet att de där pratade om just att det ju ska vara märkbart över vad slumpen kunnat ge. 50% är ju som att singla slant så högre än så ska man ju. Men frågan är hur stor sannolikheten är att man kanske även i slumpmässiga tester kan få 60% tex. Jag gjorde faktiskt så att jag bad om frågor i en FB-grupp för att få frågor jag inte visste svaret på. Vet man själv svaret så blir det genast svårt och veta om man omedvetet påverkar resultatet. Var närmare 80-90 frågor jag fick. Och lite osäker på fördelningen på de 30 som blev över efter alla rätt svaren. 70% var rätt 10% var otydliga frågor så tveksamma svar men varken rätt eller fel Och 20% var fel.

Close your eyes, open your mind, and listen to your heart.  

Kika in på www.sagaliten.blogspot.se om ni vill följa min mediala utveckling och dess med och motgångar ☺️

Tarotstollan
2018-04-01, 04:49
#48

Vilket program är det? Finns det på Youtube?
Jag är inte medlem på FB, så jag har ingen aning om vad som diskuteras där inne.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Sagaliten
2018-04-06, 01:12
#49

Har inte heller så bra koll måste jag erkänna 😉 Men ett bra sätt att snabbt och lätt få kontrollfrågor. Är detta programmet jag menade. Är längesen jag sist såg någon snutt, men kanske borde göra det det för att se om jag kan fö svar på min fråga där. Om jag minns rätt så ska det vara så att ingen vunnit den där millionen. Men inte 100% på det och sen vet man ju inte om det är sant om hur ärligt och rättvist det är. Bara för att de säger det kan man ju inte veta helt säkert. Men man får ju hoppas det. Annars tar det ju bort meningen 🤔 Oavsett så en del lyckas ändå rätt bra medan andra är pinsamma katastrofen. 😳 https://en.m.wikipedia.org/wiki/One_Million_Dollar_Paranormal_Challenge

Close your eyes, open your mind, and listen to your heart.  

Kika in på www.sagaliten.blogspot.se om ni vill följa min mediala utveckling och dess med och motgångar ☺️

Tarotstollan
2018-04-06, 01:24
#50

👍Intressant!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Upp till toppen