Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Godkväll 4 december

2019-12-04 17:07 #0 av: Amandla

Nu är all snö borta här, det är så mörkt, så mörkt. Men inte halt längre, alltid något... Jag funderar över julklappar, har tre så här långt. Svårast är det till ena sonen, vet inte riktigt vad jag ska hitta på.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2019-12-04 18:48 #1 av: Tarotstollan

Ingen snö här heller bara duggregn.
Ja det är konstigt att det alltid skall vara så svårt att köpa något till män.
De kan väl få samma saker som man köper till kvinnor, bara ändra det till manliga saker.

Vet en mamma som köpte kastruller, mattor, gardiner till sin son även om han var gift, för som hon sa han har väl del i det gemensamma hemmet också.
Hon hade pratat med frun innan, så det skulle matcha stilen de hade i huset!Skämtar
Han blev jätteglad när han packade upp sina mattor.Tummen upp

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.