Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj

Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Köp, Byt & Sälj

Erfarenhet av att sälja/byta?

2019-12-04 11:39 #0 av: yeahsica

Hej på er!

Tänkte höra om någon av er har erfarenhet av kortleksbyten eller -försäljning. Hur har ni gjort i så fall? Tradera, forum, Youtube, Instagram? Marknaden känns ganska liten i Sverige, men jag ser ju på sociala medier att det är många från USA och Kanada (och till viss del Australien) som säljer och byter kortlekar med varandra. Jag tänker dock att det är svårare att komma in som svensk där eftersom frakten blir så dyr?

Jag har några kortlekar som jag inte klickat med och några jag råkar ha dubbletter utav som jag funderar på att byta eller sälja, men är osäker på vilket det bästa tillvägagångssättet är. Har funderat på Tradera, men även inom Sverige blir ju frakten ganska dyr: ca 60 kr eftersom kortlekarna ofta väger en del/är skrymmande.

Anmäl
2019-12-04 18:54 #1 av: Tarotstollan

Har tyvärr ingen erfarenhet av att sälja eller köpa något på Tradera.
Jag har bara köpt från medlemmar här på sajten.
Du kanske kan börja med att lägga upp lite här inne och se om det är någon som nappar.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.