Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd

Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Härlig söndag 22 september!

2019-09-22 11:56 #0 av: Amandla

Hur har ni det idag? Jag har sovit riktigt gott inatt och känner mig hyfsat pigg, nåja pigg för att vara jag då... Jag håller på och stökar runt, alla fönster är bytta under veckan och det är bara kvar lite utvändigt arbete, snickarna kommer tillbaka nästa vecka. Igår tvättade jag de flesta fönstren  och satte upp gardiner i vardagsrummet, nu på förmiddagen har jag fixat i köket. Det börjar kännas bra GladJag är beroende av att ha det fint och ordnat, så byggstök är ingen höjdare.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2019-09-22 22:54 #1 av: Tarotstollan

Låter skönt att det snart är färdigt.

Själv är jag så lat så jag gör ingenting mer än det jag absolut måste för att kunna överleva.Skämtar
Var ute i går för att hämta medicin som läkaren hade skrivit ut på fredagen men då orkade jag inte gå ut efter att jag tvättat. 
Då passade jag på att handla lite också. Tyvärr glömde jag köpa bananer som jag vill ha med mig i morgon på min målar kurs och jag skulle även ha lämnat in veckans sudoku men jag lyckades inte lösa det förrän i går.
Så idag hade jag inget annat val än att gå ut igen.
Fast jag får se det som att det är bra med motion och frisk luft!Skrattar
Värken får jag gratis!Ledsen 

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.