Pendel och andra redskap

Spå i händer

2019-08-16 21:42 #0 av: Cim92
undefined

Hej, jag har precis gått en webbkurs i tarotläggning där de också pratade lite om att spå i händer. Det var dock bara en inspelad kurs utan möjlighet att ställa frågor så tänkte att någon här kanske kan hjälpa mig. Jag tittade nämligen på mina egna händer och insåg att jag bara har en övre linje istället för två. Om någon kan berätta vad det kan innebära eller som vill läsa av min hand så skulle jag vara tacksam :)

Anmäl
2019-08-16 21:48 #1 av: Tarotstollan

Vet inte om du redan läst detta inlägget men här är länken:

https://tarot.ifokus.se/articles/4d713b7fb9cb462233052d3e-kiromanti-att-spa-i-hander

Jag vet tyvärr inget om kiromanti men det kanske finns andra medlemmar som vet och förhoppningsvis hör de av sig och skriver lite här inne i tråden.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2019-08-16 22:27 #2 av: [Hukanson]

Även handen är en del av en levande kropp och har en form, färg och funktionalitet som är föränderlig över tid och omständigheter. Liksom fingertopparna har sina statiska linjer har handflatan också sina dynamiska linjer. Om man kombinerar detta med en zonterapeutisk förståelse kan man ana att det går att få information genom att tolka utseendet.

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.