Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Våra tarotlekar

Djurtarot lekar.

2019-06-15 23:56 #0 av: Tarotstollan

Ni som arbetar eller har arbetat med tarotlekar med djurmotiv eller andra saker på, tycker ni det är svårare att läsa korten då eller ser ni bortom det som är avporträtterat?
Kan ju inte hjälpa att många av de lekarna är ju så mycket sötare att titta på än de gamla vanliga lekarna.
Jag har många djurtarotlekar men jag har ännu inte använt någon att arbeta med.
Däremot en som hade väldigt mycket blommor och barn på men då var ju barnen i fokus även om blommorna tog över olika mycket på korten.
Så här ser de ut:
http://www.aeclectic.net/tarot/cards/spirit-of-flowers/

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2019-06-16 10:17 #1 av: Amandla

Jag fick en lek med små tomtar/gnomes, men tyckte inte om den. Bilderna störde mig mer än vad de hjälpte, så jag sålde den... köparen var garanterat mer glad för den. Det allra viktigaste är att man känner ett samband med leken, bilderna kanske inte måste vara det vackraste man sett men de ska tala till en.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.