Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

God middag 14 mars

2019-03-14 13:07 #0 av: Amandla

Typiskt marsväder, men det går åt rätt håll med dagsljuset SolIdag ska jag bada och klippa någon av familjens små pudlar, få se vem som ska drabbas Spelar pajas

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2019-03-14 21:14 #1 av: Tarotstollan

Här har varit ösregn hela dagen men jag var tvungen att gå ut en sväng ändå. Eftersom det inte blåser så var det lättare att gå med paraplyn uppe, vilket underlättar enormt när jag är tvungen att ha med mig shoppingvagnen.
Ca + 3 så det var ganska skönt ute ändå.
Nu sitter jag här framför tv och datorn, äter och tittar på "Det okända", sen blir det väl det sista avsnittet på "Morden i Sandhamn".

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.