Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar

Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tolkningar

hjälp att tolka..

2019-03-10 23:05 #0 av: Pick

Hej.
Har en kollega på mitt jobb som beter sig märkligt. ena stunden trevlig och nästa stund ignorerar personen mig. drog ett kort förra månaden.. och fick 2 bägare.. drog ett kort om personen för en vecka sedan och då kom riddarbägaren upp och nu i dag drog jag page i stavar..

Alla korten som kommer upp handlar om romantik kring denna person? men jag fattar ändå inte riktigt hur det går ihop.. för personen är inte alls nå vidare trevlig eller romantisk på någevis.

Hur tolkar ni detta???

Anmäl
2019-03-10 23:49 #1 av: Tarotstollan

Jag tolkar det som att du dragit kort för en person som inte bett dig göra det och det är etiskt fel!

Om du har tolkat korten genom hur du ser på saken, så måste du själv först tolka dem och berätta vad du ser, innan vi försöker se om vi kan hjälpa dig med tolkningen.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2019-03-10 23:57 #2 av: Pick

Mina fråga när jag drog kortet..var varför beter sig min kollega på detta sätt? Får man inte dra sådana kort?

Anmäl
2019-03-10 23:59 #3 av: Pick

då arbetar de flesta väldigt oetiskt. Har pratat med en massa professionella som inte alls har problem att berätta det ena och de andra om personer i ens närhet?

Anmäl
2019-03-11 02:09 #4 av: Tarotstollan

Ja, då arbetar de väldigt oetiskt!
Tänk själv, hur skulle du reagera om du får reda på att "din kompis" har lagt kort om dig och frågat korten om dina privata saker som "kompisen" inte har med att göra?
Tänk sen då om "kompisen" inte tolkar korten rätt utan hittar på något som passar "kompisen" och "kompisen" tror på detta och behandlar dig där efter?

Inget vi vill råka ut för eller hur?
Det är därför vi måste vara försiktiga och inte dra för hastiga och tvärsäkra påståenden om vad vi ser och upplever när vi läser i korten!

Däremot kan du ställa frågor som: Varför reagerar jag så kraftigt på denna person?
Vad kan jag göra för att förstå denna personen bättre osv ?

Genom att leta i vårat eget inre, får vi svar.
Hoppas att du förstår hur jag menar. Lycka till!Tummen upp

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.