Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Godmorgon 5 Februari, 2019.

2019-02-05 06:18 #0 av: Tarotstollan

Det snöar rejält och det har det gjort hela natten. De plogade knappt något i går mer än stora gatan, så nu blir det för folk att pulsa när de skall till jobb och skola.
Inte underlättar det heller att på ena sidan av gatan är det avspärrat på trottoaren, för att det pågår ett stort byggprojekt och lastbilar och grävmaskiner kör överallt.
För tillfället är det + 0,8.

Ha en bra tisdag!Vinkar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2019-02-05 08:54 #1 av: Amandla

Här är det bra plogat även om de inte varit här än idag. Det har kommit flertalet centimetrar under natten. 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.