Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Godmorgon 5 December, 2018.

2018-12-05 06:10 #0 av: Tarotstollan

Stjärnklart och - 4,3 just nu.Stjärnor
Försöker komma i säng men som vanligt är det samma problem, jag skall bara ….
Planerar för hur jag skall lägga upp dagen, om och när jag orkar ta mig upp ur sängen.
Det är alltid småsaker som måste fixas och konstigt nog skall de helst ha gjorts senast i förrgår eller samtidigt just nu!Nörd

Ha en bra onsdag!Vinkar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2018-12-05 10:46 #1 av: Amandla

Morrn! Sol och samma temp här SolIdag ska jag rota fram en låda från vinden, i den är det porslin som jag ska sälja. Det är i modellen gröna anna från 70-/80-talet, och jag är såååå trött på det. Mönstret är fint men färgen för gulgrön och själva modellen är för klumpig i min smak. Så nu ryker det! 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2018-12-05 19:52 #2 av: Tarotstollan

Då får vi hoppas att du får ett bra pris för den!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2018-12-05 21:01 #3 av: Amandla

Det hoppas jag med! Priserna går lite upp och ned på den servisen har jag sett, men jag bör inte gå back på den åtminstone. Tror jag gav runt 50 kr/tallrik när jag köpte, nu går de ofta upp mot 100 kr styck. Fast jag vill bra gärna bli av med det, och ibland är det mer värt än att få högsta möjliga för det.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.