Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (6) Senaste inläggen Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj

Länkar Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Köp, Byt & Sälj

Vägledning på fest

2018-11-29 14:38 #0 av: NiklasBellman

Hej

Det är så att jag söker en vägledare/medium/taroutövare till en fest i Malmö. Festen besöks av 80-100 personer i åldrarna 23-30 år. Det kommer spelas relativt hög elektronisk musik och besökarna är oftast förfriskade och glada. Jag skulle vilja balansera upp detta med en vägledare i en lugnare del av lokalen. Där besökarna kan få ta del av den spirituella världen. 

Du får självklart ersättning i form av pengar och du får hjälpa vilsna själar. 

Ser helst att du kan vara där några timmar mellan 01-05. 

Skicka gärna PM ifall du eller nån du känner är intresserad. 

Anmäl
2018-11-29 14:52 #1 av: Amandla

Det låter inte som en lämplig miljö för en tarotläggare, klienterna bör vara nyktra och lugna för bästa resultat. Tarot är inte någon underhållning, det är ett redskap för andlig utveckling.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.