Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Godmorgon 29 oktober, 2018.

2018-10-29 07:14 #0 av: Tarotstollan

Ca -1 och det är kritvitt på taken! Ser lite konstigt ut med det vita och att träden fortfarande har en massa gula, bruna och gröna blad kvar.
Antar att de kommer att ramla av, nu när kölden tagit ett grepp om dem.
Skall ni ut, så ta det lugnt!

Ha en bra måndag!Vinkar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2018-10-29 09:52 #1 av: Amandla

Morrn. Inte så god morgon, vaknade med huvudvärk och extra morgonsur, och det blev inte bättre när det började snöa TystBehöver inte ut och åka än på ett par dagar och förhoppningsvis hinner någon av mina söner komma förbi och byta däck på min bil först. Det lär inte bli så mycket snö och den kommer knappast att bli liggande mer än högst tillfälligt, men det är ändå dags för vinterdäck. 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2018-10-29 09:57 #2 av: Tissa

Vill bara önska er alla en riktigt bra måndag. Går i lite lyckorus efter en söndag med mycket bra energier.
Kärlek och glädje till er 🙏🏼💚

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.