Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken

Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tarotleken

Svårt att tolka korten!!

2018-09-26 19:08 #0 av: tokmaja78

När jag lägger kort på mig själv har jag så svårt att tolka korten... Det beror säkert på att jag inte är "neutral" inför mig själv. Är det fler som känner igen detta fenomen??
Men hur gör jag för att lära mig att koppla bort känslor och vara neutral inför mina läggningar? Skulle verkligen behöva kortens hjälp för att få en bra vägledning i mitt liv just nu. Tyvärr finns det ingen i min närhet som lägger tarot heller så känner mig lite uppgiven just nu..
Har ni något tips eller råd så tas det tacksamt emot.

Anmäl
2018-09-26 21:53 #1 av: Tarotstollan

Hej tokmaja och välkommen hit in!Glad
Du är inte ensam med att känna så och jag vet inte om jag kan ge dig något bra svar på den frågan heller.
Kanske du kunde prova att skriva ner dina frågor innan du drar korten och detta låter kanske extra flummigt ta en docka, kristall eller någon annan sak och använd den som "stand in" för dig själv. Lägg saken framför dig och lägg korten och svara på frågorna som att du lägger för "den" istället för dig själv.
Värt att testa och se om dina tankar blir hjälpta.
Lycka till!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2018-09-26 22:37 #2 av: tokmaja78

Hej och tack! 😊 Hm det är ju värt ett försök. 😊
Satt faktiskt o funderade på att kontakta Ylva Trollstierna för en läggning. Det är ju hennes böcker jag lärt mig av så det hade varit kul. Men det är svårt att hitta omdöme om henne, men hon om någon borde väl vara bra? Ser att du är väldigt aktiv här så du kanske har hört omdömen om hur hon är som siare. 😊

Anmäl
2018-09-26 23:14 #3 av: Tarotstollan

Jag är en stor fan av Ylvas böcker också och älskar hur hon förklarar lätt och förståeligt.

Tyvärr vet jag inte alls hur hon är som tolkare, jag har visserligen sett henne tolka på mässor och pratat med henne ganska många gånger men som sagt, inte testat henne själv.
Ser ju på hennes hemsida att hon är efterfrågad och jag har också funderat på att kontakta henne för en läggning men tycker det verkar för dyrt och krångligt.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2018-09-27 19:19 #4 av: tokmaja78

Men när du hört henne tolka andra är hon luddig i svaren eller mer säker. Vissa kan ju ge tre olika budskap av samma kort. Då ger det ju inte. Ja du förstår säkert hur jag menar.. 😊

Anmäl
2018-09-27 22:05 #5 av: Tarotstollan

Svår fråga.... Hon var ganska snabb på att prata men jag ville ju inte lyssna på andra människors tolkningar, så tyvärr vet jag inte hur hennes tolkningar var och hur mycket de stämde.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.