Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Godmorgon 8 Augusti 2018.

2018-08-08 07:47 #0 av: Tarotstollan

Just som kroppen började fungera igen när det blev svalare, så gick den i strejk i går igen när värmen kom tillbaka.Yrar Det skall tydligen bli ännu varmare idag, just nu 20,5 på skuggsidan.
Skall försöka ta mig ut senare ikväll.Pustar

Ha en bra onsdag!Vinkar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2018-08-08 11:22 #1 av: Amandla

Morrn! Här kan det bli över 30 grader idag, än så länge tycker jag att det är underbart. Få se vad jag tycker framåt kvällen LiparJag ska handla mat idag, och besikta bil.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2018-08-08 22:09 #2 av: Tarotstollan

Hoppas det gick bra med bilen!
Själv blev jag liggandes med huvudvärk, så jag kom aldrig ut, får ta det i morgon.

Här gick det upp till 35,9 i solgasset men det blåste halv storm och värmen bara tryckte sig in i lägenheten, så jag fick stänga åt den sidan och sen fick jag gå och lägga mig igen.
Jag väcktes av en rejäl smattrande regnskur och nu börjar det kännas bättre.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2018-08-08 22:14 #3 av: Amandla

Tack, det gick fint med bilen.  32 grader steg temperaturen till här, och vi har haft ett riktigt åskoväder med ösregn. Nu känns det äntligen friskare i luften. Jag hade tur som gick en promenad med hundarna kanske en halvtimme innan det började, hörde åskan på håll så vi snabbade oss på ut.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.