Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Godmorgon 25 Juli, 2018.

2018-07-25 05:55 #0 av: Tarotstollan

Sitter här och väntar på att klockan skall bli 7, så jag kan gå ut och handla! Just nu runt 16 och solen redan uppe.
Det har lovats upp till 29 grader idag och då vill jag vara inne och förhoppningsvis sova!KämparYrar
Svårt att veta vad jag skall köpa då jag inte är hungrig på någonting i matväg, bara onyttiga saker!

Ha en bra onsdag!VinkarIgår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2018-07-25 07:53 #1 av: flocken

Åh dessa onyttiga saker. Måste vara värmen. Vi äter dåligt men desto mer glass o fika.
Men det får gå.
Snart är iaf min tatuering läkt så i slutet av veckan kanske jag kan svalka mig lite snabbt i havet om man tvättar av den efteråt.

Sajtvärd rexkanin & fibromyalgi Driver Djurflockens hunddagis. Litet hunddagis i hemmiljö. www.djurflocken.se / vh Mette
Anmäl
2018-07-25 13:31 #2 av: Amandla

Varmt är det, här kan det gå upp till och kanske över 32 grader Solså jag håller mig inne mest. Jag fortsätter att äta det jag mår bra av, fast emellanåt slinker det allt ner sånt som inte direkt är lchf,  som körsbär, jordgubbar, mango och melon till exempel. Har inte svårt att låta bli glass och kakor, det är alldeles vansinnigt sött i min mun. 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.