Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken

Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tarotleken

Varma händer?

2018-07-19 23:04 #0 av: Four

Låter säkert konstigt detta. Jag fick hem min första lek idag. Aldrig hållt i en förut. Har tittat igenom den och känt på den. Känner en sån vödnad inför den. Trodde jag inte. Satte mig iaf i sängen och tänkte titta på korten, känna av dom innan jag läste bokens tolkning. Läst att man gör så 😁. Så jag gjorde det som kändes bra. Tog upp kortet. Tittade på det. La det mellan mina handflator och blundade. Och det är där det blir konstigt. Kortet eller mina händer blir varma. Känner fortfarande värmen i mina händer fast jag lagt undan dom. Vad hände? Är det så enkelt så att min kroppsvärme värmde upp kortet? Logisk förklaring. Eller ville dom hjälpa mig med min tolkning? Som sagt. Jag har aldrig hållt i en lek förut så jag är helt ny på detta.

Anmäl
2018-07-20 00:15 #1 av: Tarotstollan

Ingen aning ärligt talat men det låter ju som en bra första kontakt.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2018-07-20 09:59 #2 av: Amandla

Jag tolkar det som att det är din intuition som drar igång. Testa att dra ett kort och lägg det med baksidan upp på ett bord, lägg handen på och känn efter vad du får in, känslor, bilder, ord... Vänd på  kortet och se om du träffat rätt GladMåste inte vara kortets namn eller så, utan titta på alla små detaljer och kolla gärna även i en bok eller häftet som förhoppningsvis följde med kortleken. 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2018-07-21 20:21 #3 av: Four

Det ska jag prova. Tack =) Känns som att det kanske är det. I morse när jag inte var helt vaken var korten kalla, men jag kunde inte tänka ordentligt heller.  La undan dom och på em var dom var dom varma igen. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.