Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tarotleken

Rena Tarotleken?

2018-04-26 20:28 #0 av: LillaMagic

Hej! Jag har läst om personer som har sin tarotlek i aluminumfolie samt renar den på olika sätt för att den ej ska bli påverkad av negativa energier. Hur gör ni med eran tarotlek? 

Anmäl
2018-04-26 23:16 #1 av: Tarotstollan

Det finns så många konstiga påhitt om tarot och lekar.
Gör som du själv vill, det är bara du som bestämmer om vad du vill göra med din lek!Tummen upp


Jag har den leken jag använder liggandes öppen jämte min säng. Ibland ligger den på golvet då katterna rivit ned den.Skämtar
Ibland är den på bordet i köket eller i vardagsrummet.
Om det kan kallas för rening, så brukar jag när leken är ny, kolla igenom den och kontrollera noga att alla korten är med.
När jag använt den och inte skall ha den på ett bra tag, kontrollerar jag igen att alla korten är där och sorterar dem i ordning och packar ner den i asken igen.

Vissa människor är extra känsliga för energier och då är det klart att de inte vill känna av andras energier i sina saker, så då får de hitta på ett skydd som fungerar för dem.
I regel så brukar väl de flesta inte behöva rena sina lekar. Det är bara du som känner vad du vill och inte vill göra med din lek!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.