Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tolkningar

Flygande Kort

2017-11-15 18:12 #0 av: MartaKristin

Ofta när jag blandar mina Tarotkort så flyger det ut kort. Jag har hittills ignorerat det, men har på senare tid hört och läst att kort som flyger ur leken kan ha stor betydelse till tolkningen. Jag drar nästan dagligen ett dagligt kort, så om fler kort flyger ut, hur tror ni då jag ska förhålla mig till frågeställningen? 

Jag är nyfiken på hur ni förhåller er till kort som flyger ut när ni blandar! 

Anmäl
2017-11-15 21:24 #1 av: Tarotstollan

Det är lite olika för mig. Jag drar ett kort för varje dag och ibland tar jag det kortet som ramlat ut och tar det till mig.
Ibland tittar jag bara på det enstaka kortet och sen lägger tillbaka det och blandar vidare.
Jag kan inte komma ihåg om jag dragit samma kort som hamnat på golvet och som jag stoppat in någon gång.

Ramlar flera kort ut brukar jag bara stoppa tillbaka dem. Om det händer, brukar jag räkna alla kort i leken så jag vet att alla 78 kort är med och sen börjar jag blanda igen för att dra ett kort.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.