Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tarotleken

Kan vem som helst?

2017-07-02 00:49 #0 av: CalippoTwisterTulo

Hej! Jag undrar som ni kanske läste i rubriken, ifall vem som helst kan lära sig att använda en tarotkortlek? Jag förstår att det krävs mycket träning och att man måste lära känna korten och känna sig trygg med dem innan man kan börja på riktigt, men kan vem som helst som lägger ner tid bli det?
Jag har själv en gammal tarotkortlek hemma som har funnits i generationer och är lite sugen på att lära mig själv, men jag har förstått att jag kanske isåfall, om vem som helst kan lära sig detta, måste skaffa en annan kortlek då jag inte riktigt känner mig säker med den kortlek dom finns här.

Anmäl
2017-07-02 01:48 #1 av: Tarotstollan

Hej och välkommen hit in!
Det korta svaret på din fråga är: JA!Tummen upp
Du har redan förstått att det kommer att ta tid och intresse verkar du ju ha men det är ju inget du behöver lära dig på 14 dagar, ta den tid du har  och studera korten och skriv ner vad du får till dig.
Vilken lek har du?
Det bästa är ju att du börjar med en lek som har bilder på alla korten och som fångar ditt intresse och väcker upp din fantasi.

Lycka till!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-07-02 13:07 #2 av: CalippoTwisterTulo

Tack för svaret Tarotstollan! Kortleken ser ut såhär, instruktionerna är på engelska men det står på franska på korten. Denna leken är fin men jag tycker inte riktigt att den fångar mitt intresse och därför vill jag köpa en ny ifall jag ska börja på allvar :-)

Anmäl
2017-07-02 22:45 #3 av: Tarotstollan

Tack, det är en Marseille klon som det brukar heta, lite svår att tolka då det inte finns bilder på alla korten, utan bara antal objekt av sviten.
Fast har man bra intuition, så skall det tydligen inte vara svårt att tolka dessa Marseille lekar påstås det. Tyvärr kan jag inte tolka dessa kort.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.