Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tarotleken

Jolanda den tredjes tarotkort o bok

2017-06-19 22:20 #0 av: Christina_46

Hej Glad

Jag funderar på att köpa en begagnad Jolanda den tredjes tarotkort och tillhörande bok.... Är det någon som vet om det är bra kvalitet på korten?

Funderar

Medarbetare på Healing i Fokus

Anmäl
2017-06-19 22:55 #1 av: Tarotstollan

Det kan nog bero på vilken tryckning av korten det är. Jag har en blå och en grå lek (färgen på ramen runt bilden) och tyvärr den blå var fruktansvärt dålig kvalitet på. Korten delade sig  och bilderna blev skavda och flagade direkt.
Däremot den grå var mycket bättre kvalitet på men jag vet andra som skrivit och sagt att de aldrig haft några problem med varken den blå eller den grå.
Så finns det ju den lila engelska varianten också men tyvärr har jag ingen aning om hur den är i kvalitén.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-06-20 19:16 #2 av: Christina_46

Tack så mycket Tarotstollan.... Jag ska fundera lite hur jag ska göra 

Glad

Medarbetare på Healing i Fokus

Anmäl
2017-06-20 21:49 #3 av: Tarotstollan

Personligen är jag ändå glad att jag köpte den första blåa leken, eftersom bilderna är så fantastiska och därför köpte jag den gråa för att jag ville ha hela bilder.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.