Stenar och kristaller

Sätt att välja kristaller

2017-04-22 13:56 #0 av: Dimocarpus

Hej!

Jag var tidigare på en harmoni mässa och där träffade jag två personer som sålde kristaller. En av dem "spådde" genom att jag hade olika armband i handen och "mäta" med ett instrument och kände av vilka som var bra för mig och vilka inte. Enligt de så behöver man olika kristaller vid olika tillstånd. Jag kände "kraften" genom kroppen och det blev en positiv vändpunkt för mig.  

De bor dessvärre utomlands och åker sällan till Sverige och de kommer inte från där jag bor. Så det är omöjligt för mig att träffa dem.

Känner ni någon som kan "mäta", skulle vilja träffa en sådan person. För jag känner själv inte när jag väljer. 

Anmäl
2017-04-22 14:27 #1 av: Totum

Jag skulle råda dig att besöka en butik som säljer stenar och kristaller och ta olika slags stenar och kristaller i handen och känna efter vilka som är rätt för dig.

Anmäl
2017-04-22 16:21 #2 av: Amandla

Jag säger som Totum! Lita på dina egna känslor så blir det bra. Det behöver inte vara någon slags "wowkänsla" du upplever, utan försök att nollställa sinnet och titta lite löst ut över stenarna och se om du dras till någon av dem. Kan vara färg, form eller annat. Det blir rätt sten.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.