Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tolkningar

Tarot tolkning.

2017-02-14 09:42 #0 av: westerberg.karin77@gmail.com

Hej alla tarot älskare! Jag är lite ny inom området, men jag lägger 3 kort varje dag för att se hur dagen kommer bli. Idag fick jag 1. Döden 2. Sju i pentagram 3. Tio i bägare. Jag har sökt på tarot kombinationer på nätet men jag tyckte det var svårt att tolka. Någon som kan?

Anmäl
2017-02-14 13:00 #1 av: Amandla

Vad får du för känsla kring korten? Vad säger din intuition? Döden står för förändring vare sig du vill eller inte, och om du lägger ihop det med de andra korten kanske du får någon idé... 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2017-03-07 16:45 #2 av: Anngerd

Jag skulle tolka det som om du tidigare har upprepat något, om du tittar tillbaka kan du se ett mönster av dina handlingar. Detta har inte lett dig framåt men nu byter du riktning och gör annorlunda vilket får ett positivt utfall.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.