Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Orakel/änglakort

Tolka Magical Unicorn av Doreen Virtue?

2017-01-27 14:35 #0 av: LaPrincipessa

Jag har orakelkort (Magical Unicorn) av Doreen Virtue och undrar om det finns förklaring till korten på svenska någonstans? Min engelska är inte den bästa, jag förstår rätt okej men hade varit skönt att kunna läsa på om dem på svenska!

Sen undrar jag hur du använder korten? Finns ju många sätt att använda orakelkort på och jag är nyfiken hur ni gör!

Tips till mig som är nybörjare mottages tacksamt!

Anmäl
2017-01-27 14:50 #1 av: Tarotstollan

Hej och välkommen hit in!
Tyvärr finns inte denna leken översatt till svenska men här får du en länk till de lekar som är översatta av detta förlaget som jag tror har ensamrätt till hennes lekar.
Där kan du klicka runt och läsa lite om hennes lekar.
http://www.arella.se/angla-och-orakelkort

Jag har denna leken också och jag brukar dra ett kort då och då när jag känner att jag behöver lite peppning!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.