Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tarotleken

Era favoritsidor!

2016-12-30 13:58 #0 av: Nacilia

Böcker och kurser är bra - men ibland är det också bra att surfa runt och läsa lite gratis om hur andra tolkar sina lekar! Vilka är era favoritsidor? Har ni någon gratiskurs som ni tycker varit givande (kanske mest för nybörjare, har aldrig sett någon för mer avancerade tarotläsare)? Någon ni vill avråda från (det är ju ganska ofta så att kostar det så smakar det)?

Jag sitter och surfar här lite idag men har nog inte hittat någon favoritsida ännu. Tycker ofta engelska sidor är bättre än svenska men ännu så länge ingen som jag skulle rekommendera på något språk. Men det kanske ni har!

Anmäl
2016-12-30 14:04 #1 av: Nacilia

Börjar med att svara mig själv, den här sitter jag och läser på just nu och tycker verkar bra för att vara online & gratis (jag tycker den websajten generellt är bra så kom på att varför inte läsa där...): http://paganwiccan.about.com/od/tarot/

Anmäl
2016-12-30 15:01 #2 av: Tarotstollan

#1. Tack för tipset, ingen sida jag sett innan.

För min del är det www.aeclectic.net/tarot/ som gäller.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-12-30 20:02 #3 av: Nacilia

Tack Tarotstollan! Den sidan verkade bra.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.