Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Orakel/änglakort

Madame Endora’s Fortune Cards ?

2016-11-11 11:50 #0 av: VendelaS

Hej,

Jag har verkligen fastnat för Madame Endora's Fortunes Cards och känner att det är en lek om verkligen talar till mig. Problemet är att jag inte hittar något ställe att köpa den på i Sverige. Är det någon som har den eller vet vart den går att få tag på?

HÄR ser ni hur leken ser ut.

www.lakritsnos.com

@vendelasandell på instagram.

Anmäl
2016-11-11 13:26 #1 av: Tarotstollan

Jag tycker också den ser fin och spännande ut!

Enligt förlagets hemsida så verkar det inte finnas någon återförsäljare i Sverige. Närmaste ställe verkar vara Belgien, England och Tyskland.
Lycka till i din jakt på leken.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-11-11 22:44 #2 av: VendelaS

#1 Tack för ditt svar, för kika lite närmre på det ;)

www.lakritsnos.com

@vendelasandell på instagram.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.