Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Böcker - CD

Bra bok för nybörjare

2016-11-06 00:11 #0 av: Gladasvampen

Har ni några tips på en bra bok för nybörjare, men som samtidigt inte bara är basic, utan innehåller en del detaljer också? Känner att jag vill börja lära mig mer om tarot, men de böcker jag har har bara information om korten i speciella läggningar och bara lite information om varje. Skulle vilja veta mer om varje kort och samband mellan korten, fast inte allt för avancerat. Har ni några tips på sådana böcker ? :)

Anmäl
2016-11-06 00:56 #1 av: Tarotstollan

Hej Gladasvampen och välkommen hit in!
Eftersom jag inte vet vilken lek eller vilka böcker du redan har, så kan det vara lite svårt att rekommendera någon bok men jag gör ett försök med Ylva Trollstiernas bok "Tarot - Korten på bordet". Det är en grundläggande bok och hon går igenom kortet noggrant och det är lätt att följa med i boken för det känns som hon sitter på stolen jämte dig och undervisar.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-11-06 12:32 #2 av: Amandla

Precis samma bok tänkte jag rekommendera! Tummen upp

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2016-11-06 18:14 #3 av: Gladasvampen

#1, #2 tack för tipset! Ska spana in boken :) 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.