Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tolkningar

Kortkombination betydelse

2016-10-29 11:48 #0 av: vikingadotter

Jag skulle behöva lite stöttning i kortens betydelse när vissa kort kombineras. Frågan handlade om kärlek och om jag och mannen jag har känslor för har en gemensam framtid.

Jag la en del läggningar och kunde väl inte tolka allt så tydligt som jag önskat. Översteprästen och kejsarinnan kom upp en del.

Nu till huvudfrågan;
När jag skulle plocka ihop leken och blandade en sista gång så föll tre kort ur leken. Alla med motivet upp och rättvända. Korten som föll ur var nio i bägare, lyckans hjul och rättvisan. Nio i bägare och lyckans hjul tolkar jag som ett positivt tecken och möjligtvis ett ja-svar på min ställda fråga. Men jag får inte in vilken roll rättvisan har i den här frågan hur jag än vänder och vrider på det.

Finns det någon som har ett förslag på vad rättvisan skulle kunna betyda ihop med nio i bägare och lyckans hjul? Jag bör nämna att rättvisan låg över lyckans hjul, så att lyckans hjul liksom gömde sig under. Jag fick alltså flytta på rättvisan för att se lyckans hjul.

Vill också nämna att jag är nybörjare på tarot, och tolkar enbart på mig själv i nuläget.

Tacksam för alla svar!

Anmäl
2016-10-29 12:31 #1 av: Magi-cat

Rättvisan brukar ibland stå för ett större beslut. Glad

”Hej, sa Sniff. Jag har hittat en alldeles egen väg. Den ser farlig ut.” ”Hur farlig”, frågade mumintrollet. ”Jag skulle närmast säga enormt farlig”, sa Sniff. ”Då måste vi ha smörgåsar med oss”, sa mumintrollet. ”Och saft.”

Anmäl
2016-10-30 03:13 #2 av: Tarotstollan

Välkommen hit in vikingadotter!
Blir lite fundersam då du skriver "jag la en del läggningar" menar du att du lade flera gånger för samma fråga?
Hade du frågorna klara innan du lade korten?
Använde du en särskild stjärna eller vad hade du för mall att gå efter?

Det är ju viktigt att  frågan är klart ställd från början och att man bara lägger en gång för varje fråga, annars blir det väldigt konstiga svar.

Så om du vill förklara lite närmre, så kan det underlätta för oss att hjälpa dig.Glad

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-10-30 10:40 #3 av: vikingadotter

Stort tack för svaren!

Jag la en Gyllene stjärnan för att få just den frågan besvarad, och kunde inte riktigt tolka korten. Jag mediterade innan och ställde specifikt den frågan, som kändes väldigt tydlig. Under läggningen tog jag även hjälp av en ametist och en bergskristall.

Det kan mycket väl vara så att svaren låg i den läggningen men jag som nybörjare hade lite svårt att tolka just den läggningen. Min intuition pockade inte direkt heller :/ Efter det så la jag en läggning för att se hur veckan skulle bli, och den var inte kopplad till frågan.

Och när jag skulle plocka ihop korten och blandade så ramlade dom tre korten ur som jag nämnde i första inlägget. Det är svårt att förklara, men jag har en känsla av att jag fick ett svar eftersom jag inte kunde tolka den första läggningen ordentligt. Sen kan jag vara helt ute och cykla också, och kanske enbart såg det jag ville se. Det känns som att korten var riktade mot min fråga men jag får som sagt inte alls in rättvisan.

Anmäl
2016-10-30 19:07 #4 av: Tarotstollan

Jag känner tyvärr inte till en stjärna som heter "Gyllene Stjärnan", så det vore kul om du beskrev den för oss! För det är inte "Keltiska Korset" du menar?
Som jag tolkar det så hade inte de 3 korten något med dina frågor att göra direkt men att de kan peka på något annat som kanske kommer i framtiden i ditt liv.
Det är min tolkning men det är hur du tolkar som är det viktiga!Tummen upp
Angående din första fråga så hade jag väntat minst 1-2 veckor och sedan lagt en ny stjärna för den frågan. Ingen idé att tjata på korten, då blir bara svaren konstiga.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-10-30 20:04 #5 av: vikingadotter

Okej, tack för svaret! Nej, keltiska korset var det inte :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.