Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Gott & Blandat

Vilket stjärntecken är jag, egentligen?

2016-09-06 04:18 #0 av: Arkan

Förlåt om jag kommer såhär klockan 4 på morgonen med en knäpp fråga.
Jag vet inte riktigt i vilket forum jag ska lägga tråden men jag kan tänka mig att ni här inne iallafall kanske ändå har svaret på min fråga.

Det är nämligen så att jag är född för tidigt, kom liksom till värden genom kejsarsnitt 8 Januari och är därför Stenbock. Men jag har aldrig riktigt känt mig bekväm i mitt tecken. Har absolut inte gått in och läst på djupgående men av det jag läst och hört så känns det inte riktigt rätt. Vissa saker stämmer men mycket gör det inte.
Men sen kom jag på det här med att jag är uttagen för tidigt och var egentligen väntad i Vattumannens tecken.  

Är det/kan det vara så att man blir född i fel tecken om man är som jag, blir född för tidigt?

Anmäl
2016-09-06 05:39 #1 av: Tarotstollan

Tror inte att det finns så många som perfekt stämmer in på sitt stjärntecken.  Jag tycker nog att i det tecken du är född, oavsett om du kom för tidigt eller ej är ditt tecken.
Annars kan du alltid fråga inne på Astrologi iFokus, de är duktiga på sådana här spännande frågor.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-09-06 07:13 #2 av: Farwuq

#0  Skriv och fråga inne på astrologi, ange: år, dag, månad, tid, och plats.

Det är inte bara dagen med soltecknet som är viktigt, tiden bestämmer ascendenten som tillsammans med månen är några av de viktigaste grundpelarna i horoskopet.

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.