Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Månadens/Veckans/dagens kort

Månadens kort September 2016.

2016-09-01 01:44 #0 av: Tarotstollan

Var med och dra kort och se hur månaden September blir för dig!
Använd hela tarotleken eller bara Stora Arkanan, dela gärna med dig om vilket / vilka kort du drog. I slutet av månaden gör vi en resumé och ser om det stämde.Glad

Mitt kort för September blev Döden. 
Det är dags att avsluta något och börja gå vidare med annat. Vill man gå vidare och utvecklas så måste man avsluta det gamla först.
Tror att jag vet precis vad detta syftar på, så det skall bli intressant att se hur denna månaden kommer att bli!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-09-01 07:35 #1 av: [NeferNefer]

Jag fick Den hängde, så jag antar att det blir mer av lärande för min del ... nåja, insikter och lärdomar är bra. Glad

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2016-09-01 16:26 #2 av: Silent_Hill

Mitt kort blev Lyckans Hjul.
Det är dags för både små och stora förändringar. Blockeringar kommer försvinna och allt kommer rulla på fort och smidigt. 

Låter trevligt Skrattar

MVH Silent_Hill
Sajtvärd på Vetenskap & Bröllop
Medarbetare på Wicca

Anmäl
2016-09-01 23:36 #3 av: greenseng

  Förra månaden fick jag 6 of Cups. Och nu blev det 6 of Pentacles. Också ett väldigt positivt kort. I den vanliga Waite-Smith Tarot visar det ju på en rik person som delar ut pengar till två mindre rika personer. Eventuellt är det bara en av dem som får pengar eller så är det båda, Vilket framgår inte. Och det kanske inte heller behövs.

Kortet innebär väl för det mesta ett lyft. Antingen av materiell natur eller av någon annan art. Eller eventuellt av båda. Man tycks trots allt erhålla något av betydelse. Eventuellt så mycket så att man även delar med sig av det.

Kortet kan väl antagligen också betyda att det är man själv som delar ut exempelvis pengar eller något annat. Men jag själv tolkar mest kortet som att man själv faktiskt är den lyckligt lottade.

Vi får väl se hur det går. Skrattar

   Meditationen tar dig varsamt fram... fram mot ett uppvaknande.

Anmäl
2016-10-01 03:51 #4 av: Tarotstollan

Drog ju Döden och det är ju alltid intressant. Skämtar
Det har varit en relativt lugn månad med mycket tänkande på dåtid och framtid. Avslutandet som detta kort står för har nog på ett sätt kommit fram och ruskat om mig ordentligt, det var det som var nutid!
Vet ändå inte om jag kan lägga det helt bakom mig men det får jag jobba vidare med.
Tiden läker inte sår men det får oss att glömma det mesta!Galen

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-10-01 11:40 #5 av: [NeferNefer]

Jag fick den hängde, och jag har sannerligen lärt mig en hel del ... GladOch så har det varit sjukdomar och olycksfall i familjen, så det har blivit en hel del vilande under sjukskrivning dessutom.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2016-10-01 17:29 #6 av: greenseng

  Jag fick 6 of Pentacles. Men inga pengar här, inte!? Och inte delade jag ut några heller, för den delsen.

Det enda var väl möjligtvis att jag råkade hitta mina gamla tarotar när jag började städa min bokhylla. Och det är ju inte helt fel. Men med 6 of Pentacles så vill man ju ha massor med pengar. Men ack nej. Jag är lika fattig som vanligt. Storgråter

Däremot så använde jag min gamla Tarot och frågade den vem som skulle vinna usa-valet. Och då kom Queen of Swords upp. Och den rakaste tolkningen här är väl att Hillary då vinner. Queen anspelar ju på en kvinna.  Och hon har nog mängder med svärd med sig. En av tolkningarna till Queen of Swords är ju kvinnlig olycka.

Men när jag drog 6 of Pentacles så använde jag taroten i min smartphone. Om det blir någon mer gång så skall jag använda min riktiga Tarot. Skall väl egentligen inte innebära någon skillnad. Men man vet ju inget om vad som försiggår i en smartphones elektronik. Funderar

   Meditationen tar dig varsamt fram... fram mot ett uppvaknande.

Anmäl
2016-10-01 22:12 #7 av: Tarotstollan

Kul att ni delar med er av era tolkningar. Alltid lär man sig något nytt och det är ju bara bra!Tummen upp

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.