Snackistrådar - vi snackar om allt!

Ett enda kort ....

2016-08-06 02:02 #0 av: Tarotstollan

i en hel lek som är så underbart att man bara vill ha det och resten av leken kan gå till soptippen, nästan!Skämtar
Vet inte hur många lekar som har varit på det viset men jag har varit "duktig" och jag har avstått från att köpa leken men nog drar det i köptarmen!Tyst
Särskilt har det varit med Månkortet som oftast är det kort jag tittar extra noga på men även de kort som är uträknade som "mina", bl.a. då Drottning i Svärd och 2 i Svärd mm.

Har ni också sådana kort och lekar ni vill ha men eftersom det bara är ett eller några få kort som ni gillar så avstår ni från att köpa leken?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-08-06 15:29 #1 av: Amandla

Jag faller ju sällan för andra lekar än de jag redan har, men det är just på grund av det du beskriver. För mig kan det nästan räcka med att ett enda kort känns fel för det ska förstöra hela leken... 

Oftast kollar jag på Prästinnan och Måttfullheten (14) och Stjärnan. Och naturligtvis tittar jag på hur de olika korten i lilla arkanan ser ut, de måste ha händelser och inte bara symboler.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.