Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Månadens/Veckans/dagens kort

Månadens kort Juli 2016.

2016-07-01 03:22 #0 av: Tarotstollan

Var med och dra kort och se hur månaden Juli blir för dig!
Använd hela tarotleken eller bara Stora Arkanan, dela gärna med dig om vilket / vilka kort du drog. I slutet av månaden gör vi en resumé och ser om det stämde.Glad

Mitt kort för Juli blev Världen. Det verkar vara ett positivt besked och då får jag hoppas att det blir så. Har så mycket framför mig som jag skulle vilja göra men det måste ju finnas tid till det också!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-08-01 01:43 #1 av: Tarotstollan

Jag hade ju Världen som mitt kort och vet inte riktigt hur jag skall tolka det...
Tycker att månaden varit väldigt seg överlag och ändå så har den gått fort. Min "Värld" har nog mest utvecklats i mina tankar då jag tänkt väldigt mycket på framtiden, på resten av detta året och vad jag vill göra.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.