Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tolkningar

Kollega/tarot

2016-04-09 23:39 #0 av: Mirjah

Vet inte vilken benämning jag ska ge rubriken för att vara beskrivande nog i min frågeställning, men, det handlar om att, i syfte att förstå en annan person som jag står i "konflikt" med.
Vad säger man i tarotvärlden om att använda tarot för andra människor i sin närhet?
Jag har en kollega, med vad jag tror, ett starkt kontrollbehov. Hen är inte min chef men vi är geografiskt avskärmade från resten av vår organisation. Hen är väldigt upp och ner i humör och har på senaste tiden hittat massor med fel hos mig och ifrågasätter mig jättemycket i min yrkesroll och hur jag borde agera mot min chef osv.. Konflikträdd och naiv som jag är, fattar jag ingenting.
Kan jag dra ett kort med en frågeställning kring hen? Trots att hen inte är närvarande?

Anmäl
2016-04-09 23:50 #1 av: Tarotstollan

Nej det är aldrig etiskt rätt att lägga för någon person som inte bett om en läggning eller är med när du lägger kort!
Kan du försöka att vinkla frågan ur ditt perspektiv istället, t ex: " Vad är det som gör att jag reagerar så starkt på denna personen" eller " Vad kan jag göra för att personen skall .... osv.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-04-10 00:25 #2 av: Mirjah

Kort och koncist svar ;-)
Jag vet vad att det är min konflikträdsla som gör att jag reagerar så starkt. Blir bara paralyserad och stum när hen kör igång... Men att hitta rätt frågeställning är viktigt och ur min synvinkel och inte hens? Jag testar.

Anmäl
2016-04-10 00:35 #3 av: Tarotstollan

Ja, så länge du vinklar frågorna ur din synvinkel kan du fråga vad du vill.

Kan du inte prata med din chef om du har problem? Sätt dig och skriv ner på papper vad det är du vill säga och så kan chefen läsa det om du har svårt för att säga det du vill.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.