Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Månadens/Veckans/dagens kort

Månadens kort Mars 2016.

2016-03-01 00:56 #0 av: Tarotstollan

Var med och dra kort och se hur månaden Mars blir för dig!
Använd hela leken eller bara Stora Arkanan, dela gärna med dig om vilka kort du drog. I slutet av månaden gör vi en resumé och ser om det stämde.Glad

Mitt kort för Mars månad blev Döden, tolkar det som att jag skall dra mig tillbaka  och fundera på hur jag vill gå vidare. Något som jag måste sortera bort ur mitt liv och avsluta det ordentligt.

För att kunna gå vidare måste jag stänga gamla dörrar bakom mig.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-04-01 18:11 #1 av: Tarotstollan

Har funderat lite på kortet under månaden och det har väl överlag inte hänt så mycket och jag har heller inte gjort så mycket.Det har varit vissa saker som avslutats men det finns mycket annat kvar att ta itu med.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.