Snackistrådar - vi snackar om allt!

Helt OT

2016-01-09 10:13 #0 av: fridelfina

Sitter och lyssnar på brasan som brinner i kaminen, slöar i soffan och tittar utanför fönstret på skogen som är snötäckt. Ingen mer än jag vaken i familjen. Vilken vacker värld just här!
Jag fångar nuet, Carpe Diem
Önskar er en härlig helg!

   
Anmäl
2016-01-09 10:49 #1 av: Torparmor

Här snöar det lite lätt, -13 grader ute.  En kopp nybryggt kaffe, en liten bit rabarberpaj med glass - och jag mår så bra. Hör att någon vaknat och ställt sig i duschen Glad

Dagen idag är ett oskrivet blad - gör något bra av den gåvan!

Anmäl
2016-01-09 10:56 #2 av: Mysan_

Trevlig helg! Ni verkar ha det bra. Själv mår jag inte toppen just nu, men 2 nya stenar kommer hem idag och dom kommer nog göra mig lite gladare.


Anmäl
2016-01-10 00:27 #3 av: Tarotstollan

Här snöar det så fint och det är ovanligt tyst ute. Det är så konstigt, nu när vi äntligen fått lite snö som ungarna kan ha kul med, vad händer då? Jo, de sitter inne!Arg Under dessa två dagar  som gått och det snöat rejält, så har jag sett 5 ungar ute, ca 4-6 år gamla som har passat på att åka pulka.  Inte ens föräldrarna försöker få ungarna att gå ut och passa på att leka i snön när det nu går. Utan istället sitter de inne och gnäller om att det är så snöigt ute och ungarna inte vet vad de skall göra mer än spela dataspel!CoolGalen
Själv njuter jag av att se det vackra men har dåligt samvete för alla djur som har svårt att hitta något att äta under detta snötäcke.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.