Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tolkningar

Hjälp med tydning

2015-12-01 20:14 #0 av: -Cissi-

Hejsan kollade med sajtvärdinnan om det var okej att be er om hjälp med min läggning jag gjorde igår kväll på mej själv (vilket det var) Det jag fått fram är.

Kommer ha det kämpigt, men jag måste hitta ett nytt mål och hålla mej på den vägen, jag kommer förlora saker men jag kommer även vinna visdom, jag måste ha lite jävlar anamma om jag ska komma nån vart. Mycket av det som händer kommer forma min framtid men så länge jag har min kärlek vid min sida kommer jag hitta svaret.

Är det nån som kan hjälpa mej med att komplitera läggningen eller fick jag med allt?

Medarbetare på Chinesecrested ifokus. What is it that love does to a woman? Without she only sleeps: with it alone, she lives .

Anmäl
2015-12-01 20:24 #1 av: fridelfina

Kan du inte skriva upp vilka kort det är och vilken sorts läggning du gjort? Jag känner inte igen korten eller läggningen. och när jag förstorar bilden (i min dator) blir det så otydligt att jag inte ser vad för kort det är.

   
Anmäl
2015-12-01 23:05 #2 av: Tarotstollan

Ja, det vore bra om du skrev vilket kort som hamnade på vilken position och vilken stjärna det är, allt sådant underlättar!
Leken är väl Dark Angels eller?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-12-02 16:37 #3 av: -Cissi-

Leken är dark Angels. Vet inte vad själva läggningen heter utan var den läggningen dom rekommenderade för den leken.
Vad betyder stjärna? Fixar vilka kort det är och i vilken ordning dom är lagda när jag är hemma ikväll.

Medarbetare på Chinesecrested ifokus. What is it that love does to a woman? Without she only sleeps: with it alone, she lives .

Anmäl
2015-12-02 17:25 #4 av: Amandla

Stjärna är samma sak som läggning Glad

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.