Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tarotleken

Språket på tarotleken.

2015-08-11 02:34 #0 av: Tarotstollan

Säg att du har en lek på engelska som du gillar väldigt mycket och kanske är den lek du använder mest. Säg att den leken nu utkommer i svensk översättning. Köper ni den?
En person sa till mig att det var stor skillnad på att använda en svensk lek än den engelska, hela känslan var annorlunda sa hon.
Håller ni med?
Jag vet inte själv hur jag skulle göra. Det är klart att svenska språket ger den fördelen att det går fortare (åtminstone för mig) att läsa igenom den LVB men alla läser ju inte den. Så frågan är om denna känslan som hon pratade om bara är för de som läser sin lek intuitivt?
Så vad tycker ni?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-08-11 18:16 #1 av: Amandla

Nej, det bryr jag mig inte om. Även om jag vet vad korten betyder enligt bok osv så går jag oftast på intuition. Lägger sig intuitionen i och säger något som är tvärtemot boken så vinner intuitionen alla gånger.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.