Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (6) Senaste inläggen Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Länkar Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor

Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tarotstjärnor

Frågor kring min absolut första stjärna.

2015-07-16 18:07 #0 av: Adelheid

Hej.

Idag la jag min absolut första stjärna med en fråga och jag blev mins sagt förvirrad på min intuition. Så jag hoppas någon här kan hjälpa mig.

Min fråga var "hur blir min resa i helgen?". Jag reser till Göteborg i morgon tidigt nämligen så tänkte ta tillfället i akt att få testat ut mina små kunskaper i tarot.

Jag la en enkel 4 kort på rad.
1 kort är 6 i svärd
2 kort 9 i svärd
3 kort knekt i svärd
4 kort Solen

I korta ord så vill jag tolka detta som att min resa inte kommer att bli så bra, men jag tar mig det igenom och det blir skönt när jag väl kommer hem.

Vad tänker ni?

Anmäl
2015-07-16 18:21 #1 av: Amandla

6 svärd står ju bland annat för resa, sen har du två svärdskort till och det skulle jag tolka som att du grubblar lite för mycket på hur det ska bli, slappna av istället och njut av stunden SolSolen är ett jättebra kort där tycker jag, så länge man inte "solar för mycket för då blir man bränd" om du förstår. Du vill så mycket...

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2015-07-16 18:32 #2 av: Adelheid

Det du säger stämmer så bra. I dag var min sista arbetsdag och har nu ferie i två veckor och det är så mycket jag vill passa på att göra. Nog för att jag bara är i Göteborg i helgen så kanske alla mina ferietankar speglar sig i denna stjärnan.

Som dagens kort fick jag 4 i svärd. Den tolkar jag som en tid för vila och reflektera över det som varit och skall bli. Stämde så bra med tanke på att jag ska precis på ferie, jag har ett tungt och väldigt ansvarsfullt jobb och det är nu jag verkligen kan ha möjligheten att slappna av. Så det var som att taroten sa åt mig att inte glömma det här *hint hint* se på kortet. Så som jag tolkade det.

Tack så mycket Amandla för ditt svar. :D

Anmäl
2015-07-16 18:40 #3 av: Amandla

Svärd igen då, du är mycket i tankarnaSkämtar

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2015-07-16 18:50 #4 av: Adelheid

Haha ja. Jag är mycket i tankarna. Men det var upplyftande. För de senaste tre dagarna har jag i stället fått 10 i bägare som dagens kort. Å före det har jag i stort sett fått olika typer av bägarkort. Bland annat 4 i bägare, 5 i bägare, 3 i bägare. Inga stavar, inga svärd och endast en mynt kort. Så det var kul att få något nytt ändå.

Anmäl
2015-07-16 18:52 #5 av: Amandla

Tummen upp

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.