Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD

Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Böcker - CD

Uppslagsbok - olika korrespondenter till tarot m.m

2015-07-12 01:58 #0 av: Tarotstollan

Detta verkar vara en bok som besvarar alla frågor man har om vilka kort, stenar, mineraler, planeter, årstider mm som korresponderar med varandra. Synd bara att den är på engelska men med tanke på att det i stort bara är tabeller efter tabeller i den så borde nog alla med lite engelska kunskaper fixa att läsa den.

https://www.amazon.com/Llewellyns-Complete-Book-Correspondences-Cross-Referenced/dp/0738732532

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-07-12 14:58 #1 av: Skogshumblan

Spännande! Tack för tipset!

Anmäl
2018-04-03 03:47 #2 av: Tarotstollan

Gammal tråd men nu har jag äntligen köpt denna boken och den är verkligen intressant. Mycket att läsa och försöka koppla ihop med varandra!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.