Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Månadens/Veckans/dagens kort

Månadens kort Juli månad 2015.

2015-07-01 03:51 #0 av: Tarotstollan

Dags att dra ett kort för Juli månad, använd bara Stora arkanan eller hela leken. Dela gärna med dig av dina kort och tankar av vad du tror de skall visa och i slutet av månaden stämmer vi av om  kortet/korten  stämde eller ej!

Jag drog Styrkan för Juli månad och som vanligt har jag ingen aning om vad det syftar på. Hoppas bara att det inte några tråkiga saker jag behöver styrka för.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-08-05 23:11 #1 av: gevalina

Augusti månad..förvisso gått några dagar...men drog Prinsessa bägare...

glädjande händelse ?  uppvaktning ?

finns alltid något att vara glad över dagligen men ibland blir man xtra glad.

Edit: Jag flyttade detta inlägg till Augusti tråden. / Tarotstollan

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.