Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Månadens/Veckans/dagens kort

Dagens tarotkort 2

2015-06-01 22:37 #0 av: Amandla

Vilket kort drar du för dig själv idag? Hur tolkar du det innan och stämde din tolkning när dagen är över? 

Gamla tråden

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2015-06-04 02:01 #1 av: Tarotstollan

Torsdagens kort blev 2 i Stavar.
HmFunderar, 2 sorters jobb att välja mellan, jag tar nog det lättaste!Skämtar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-08-04 03:04 #2 av: Tarotstollan

Drog 5 i Svärd för dagen. Tycker jämnt att jag får svärdskort men vet ju att i slutet av året är det ändå ganska jämnt fördelat över leken.
Hmm, kortet föreställer 3 trötta karlar i ett öde landskap. Antagligen soldater som blivit besegrade men de lever fortfarande och de står på benen och kämpar sig framåt, ett trasigt svärd ligger på backen.

Inget bra kort alls men jag tolkar det inte så bokstavligt för min egen del, mer som att jag fortfarande är trött och får kämpa vidare med mitt dagliga liv.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-08-05 22:04 #3 av: gevalina

Morgondagens kort 6aug..blev Ess i svärd.

  • står ju för det mesta om mentala tankar...och  har väl en del huvudbry emellanåt. ..men kanske är det en ny ide eller nytt spontant infall som dyker upp under morgondagen...kan även att jag kommer att känna mig friskare/starkare efter förkylningen.
Anmäl
2015-08-06 00:17 #4 av: Tarotstollan

Mitt kort för dagen blev 5 Översteprästen. Någon som jag kanske skall  fråga om råd eller ge råd?

Angående 5 i Svärd kortet i förrgår, så fick jag ett tråkigt besked igår kväll och även det är ju något som jag får kämpa med.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-08-07 01:31 #5 av: Tarotstollan

Kortet stämde för jag fick två telefonsamtal där jag fick både råda och hjälpa till i en knivig situation. Hur det slutar vet jag inte förrän i morgon.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-08-08 11:55 #6 av: gevalina

ja bättre efter förkylning har jag inte blivit..snarare sämre men håller mig uppe.  enda infallet jag fick var att stryka tvätten....ny dag  och nytt kort :  kung i mynt ? vinst ? har ju satsat både på lotto och stryktipset...inga personliga beslut skall  tas  denna dag men på jobb tas ju ett och annat beslut...kanske möte med en karl ..finns ju både på jobb och hemma...få se vad som händer.

Anmäl
2015-08-08 22:58 #7 av: gevalina

nej ingen vinst i pengar...tappade min mobil men fann den igen vid soporna på gräset...så både förlust och vinst.

morgondagens kort 9 aug sex i bägare och kejsaren...gemenskap och något papper..säkert schemat för morgondagens arbete.....drog även kung isvärd...som oftast innebär kontrakt etc....blir inte klok!

Anmäl
2015-08-08 23:28 #8 av: Tarotstollan

Mitt kort för idag är Knekt i Stavar. Något om att kasta sig in arbete eller något utan att tänka sig för. Vilket inte stämmer för det brukar jag alltid göra innan jag gör något.Skämtar Vad det än var, så verkar kortet inte stämma idag. Eller också handlar det om det som jag borde gjort idag istället för att bara ta det lugnt..Skämtar

Kortet för i morgon söndag är Ess i Stavar, så arbetet förföljer mig! Eller så är det nytt extra arbete som jag skall göraFunderarPustarSkämtar!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-08-09 23:15 #9 av: gevalina

arbete och schema  både  på papper och telefon har det varit...och möte med äldre..

måndagens kort . kung  i mynt .....förhoppningsvis  nån vinst eller xtra pengar på  annat  sätt...

Anmäl
2015-08-10 00:00 #10 av: Tarotstollan

Söndagens kort stämde bra då jag var tvungen att gå ut och handla och det var väl det extra arbete jag såg i går.

Måndagens kort blev  6 i Mynt. Någon skall ge mig pengar!Glad Hahaha, skulle bli mycket förvånad om det skulle ske!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-08-10 21:48 #11 av: gevalina

nja ingen utdelning av pengar men köpte en berlock av en svala och skickade till min dotter som fyller år i morgon..så det gällde kanske utgifter mer än inkomster...???

Tisdag 11 aug  tio mynt...: något som ger trygghet ..tja är inte fattig men ej heller svinrik..jobb så det räcker ...fast kanske ännu fler utgifter? ..jo skall sända iväg lite stålar i morgon.

Anmäl
2015-08-10 22:16 #12 av: Tarotstollan

Hade rätt, inget tillskott av någonting idag.
Tisdagens kort blev 3 i Mynt.  Jobba med egna intressen, skapa något, förbättra eller något.Funderar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-08-11 22:53 #13 av: gevalina

utgifter denna dag...först pengar till service av gräsklippare sen lite födelsdagspengar till dotter ( utöver svalan hont fick )...besökt ett naturreservat ...får jobba vidare med mina tolkningar.

12 aug : Ess i svärd,...igen ? nya ideer/tankar etc....tja skall på möte i morgon så en och annan ide /förslag lär yppas .

Anmäl
2015-08-11 23:27 #14 av: Tarotstollan

Jobbat med mina intressen, suttit här vid datorn och pratat om tarot så det kan jag väl säga stämde. Även om det inte varit mycket.
Onsdagens kort blev  Stjärnan.
Något som är inspirerande, kanske drömmar, förhoppningar eller jag vet inte. Har alltid haft svårt för tolka just Stjärn kortet för jag vill ha en egen tolkning på det som inte stämmer riktigt med grundbetydelsen.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-08-12 23:01 #15 av: gevalina

vet inte om Ess i svärd stämde men möte var det på jobbet ...kanske det ess i svärd ha med Larm att göra som vi får besvara på jobb....men tror inte  eftersom det är en mental början på något som kan leda till nått positivt /negativt...

kort för 13 aug Drottning i stavar...tja kan vara möte med nån via data/mobil /utomhus..som har egenskaper som DS...eller beskrivning av mig men inget som tyder på det.

Anmäl
2015-08-13 19:10 #16 av: gevalina

möte och möte..klart man träffar på en del människor  när man är ute och far men ingen aning vad Drottning i stavar stod för denna dag ...förvisso ej slut än...kanske det handlar om min vännina i stockholmstrakten som hörde av sig under morgonen...

Nytt kort 14 aug tre mynt ....tja kanske nån form av vinst / förlust...tror inte på några pengar  men troligen nån sak...hmm  min vännina från stockholm hade skickat nått till mig...så det är kanske det som dimper ner i  brevlådan.

Anmäl
2015-08-13 21:22 #17 av: gevalina

hmm drottningen i stavar är nog möte med chefen eller den andra chefen som jag fick mail i dag för jobbet  jag sökt..tack för ansökan men redan tillsatt...tja kanske tur det..passade inte mig riktigt.

Anmäl
2015-08-14 07:27 #18 av: Tarotstollan

Fredagens kort blev 9 i Svärd. Inget vidare kort då det ser ut som tagit direkt ur Hitchcocks film "Fåglarna"!
En kvinna som blir jagad av en flock fåglar och bakom henne är de 9 svärden nedstuckna. Ganska ödsligt och på marken runt henne växer knappt någonting och över henne är en mörk hotande himmel.
Tolkar det naturligtvis som att det är något som kommer att jaga mig under dagen, något som jag inte gillar och kanske har skjutit upp för länge.Funderar Sådant finns det mycket av här!Skämtar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-08-14 18:54 #19 av: gevalina

jo presenten kom och fick mig ett  gott skratt...och på jobb fick jag äran att dammsuga bilen men precis när jag skulle göra det...kom en trevlig manlig arbetskamrat och erbjöd sig ta över rollen...så har haft lite xtra tur denna dag...nytt kort för lördagen : Kung i mynt...jaha...!  troligen mer utgifter än inkomster kan jag tänka mig...hoppas det är nått  annat  kul .

Anmäl
2015-08-15 02:00 #20 av: Tarotstollan

Kortet från i går är en  funderare för mig, det enda jagandet blev ont om tid att gå till grannen att vattna på balkongen innan det blev för mörkt för att se, satt i telefonen!  Å andra sidan kan man ju se det som att det var torr mark på kortet och mörka moln som gjorde det mörkt, då stämmer det!Skämtar
Lördagens kort blev Världen.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-08-15 22:00 #21 av: gevalina

Kungen i mynt gav mig en liten vinst på joker.....blir några nya rader.

och har även denna dag putsat lite fönster men annars varit allmänt lat.

Söndagens kort :Ess i stavar...påbörjar något ...hm mer städning ? har inget planerat för morgondagen men funderar på en promenad i skogen.

Anmäl
2015-08-16 18:25 #22 av: gevalina

Jag har inte varit  särskilt aktiv eller kreativ denna dag men har handlat ,gjort sallad (till grillningen i kväll) och paj...och plockat in blommor som står fint i vasen på köksbordet. ..annars sett film och vilat mesta av dagen.

Kanske det är något jag skall  påbörja men som inte riktigt  kommer igång...har ibland funderingar på att börja skriva lite men vet inte om vad än...men det känns som en tung uppgift.

Måndagens kort Tre i stavar...xtra arbete ?  tja de ringer kanske från jobb på min lediga dag ? eller så är det en överraskning.?...

Anmäl
2015-08-16 20:59 #23 av: Tarotstollan

Lördagens kort var Världen, tolkar det som om att jag har Världen runt mig, i mig och under mig. Det är bara att ta för sig,  problemet är bara att jag inte orkar.
Dagens kort är 5 i Svärd,  fortsätta  kämpa framåt med livet.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-08-17 17:20 #24 av: gevalina

jo i morse hade de ringt från jobb men hade sovit som en stock då...har förvisso alltid mobil på tyst läge...är jag ledig så är jag ledig.

tisdag : två kort sju mynt - drottning stavar....hmm ekonomisk planering och möte med chef...tja funderar och räknar på resor /renovering emellanåt och chefen kanske tittar in på morgonkvisten ???..jo det blir förändringar på jobbet också både schemamässigt och ekonomiskt..men ska va klart i november.

Anmäl
2015-08-18 22:46 #25 av: gevalina

stämde inte alls med mina funderingar...kollade förvisso på resa till Ullared med övernattning...inget möte med chef men det ringde från jobbet  ... nytt kort onsdag: den hängde + drottning i stavar...troligen en fråga om något /hjälp som jag inte ha hjärta att säga nej till trots att jag inte känner för det....

Anmäl
2015-08-18 23:31 #26 av: Tarotstollan

Mitt kort för i dag är 3 i Mynt. Jobba med egna intressen, fördjupa sig och förbättra sig, kanske pengar in.
Onsdagens kort blev Tornet. Oj, då! Undrar vad det är för något som skall kollapsa i morgon? Jag själv i värmen!Funderar Har ganska mycket att göra i morgon så varningen kommer att finnas i bakhuvudet medan jag är ute.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-08-19 20:17 #27 av: gevalina

Ingen aning om  det stämde...men pratat med viktiga personer på jobbet samt mötte en person som egentligen inte är sitt riktiga jag....Torsdagen kort : Ödets hjul...Funderaratt allt går bra på jobb i morgon utan större problem ?

Anmäl
2015-08-21 03:35 #28 av: Tarotstollan

Fredagens kort blev 3 i Stavar. Tankar, drömmar, funderingar på vad komma skall, observationer, tålamod mm.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-08-21 20:41 #29 av: gevalina

jo allt flöt på jobbet...skönt! Lördagens kort  Nio svärd ! Hemska tanke..överfallen av tusentals funderingar hit och dit...måste bli mer positiv...

Anmäl
2015-08-22 21:27 #30 av: gevalina

jo det har varit funderingar hit och dit denna lördag...skall försöka sova utan avbrott denna natt...Söndag : Fyra mynt ! Blir troligen en lugn dag på alla plan...

Anmäl
2015-08-22 23:57 #31 av: Tarotstollan

Lördagens kort är Översteprästinnan. Har mest suttit med mina egna tankar och funderingar.

Söndagens kort blev Yttersta domen.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-08-23 17:29 #32 av: gevalina

jo det har varit lugnt...ser serien 12 Monkeys  på swefilm.tv...har bakat lite bullar med röda vinbär...vilar inför jobb i morgonbitti.

Måndag : drog tre kort : två svärd  knekt svård sju mynt...tja ser ut som några " problem" blir avklarade trots lite turbulent tillvaro med (ekonomisk) ? planeringen .....möjligen planeringen av resa till stockholm i dagarna eller till  spanien året därpå...

Anmäl
2015-08-24 20:40 #33 av: gevalina

tja inte nått av det jag skrev men stämde på jobbet...Tisdagens kort kung bägare nio mynt...En man ger mig en gåva av nått slag? tackar ödmjukast av hela hjärtat i så fall...

Anmäl
2015-08-24 21:00 #34 av: Tarotstollan

Ja, söndagens kort fick jag ingen förklaring på som stämmer med det jag gjorde.
Dagens kort är 5 i Bägare och det stämmer nog rätt bra att jag sitter ensam med mina tankar, funderingar mm

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-08-24 21:41 #35 av: Kyllan56

Jag drog Narren, som jag tolkar som att jag redan har svaren inom mig. Jag ska använda min intuition och följa mitt hjärta om jag ställs inför en situation och inte använda logiken i lika hög grad.

”När Hjärtat och Sinnet är i balans… Då är allt möjligt”

Anmäl
2015-08-27 21:29 #36 av: gevalina

Tisdagen..tja åkte med gubbe till stockholmstrakten..men det var mer utgifter än gåvor...dagarna annars väldigt trevliga vilket jag är mycket tacksam för...ny dag i morgon och nya tag på jobb ( även om jag önskar mig  frihet utan ekonomiska bekymmer)...Fredagens kort Dam mynt och Tre myntl...kan ju tydas som om det blir en lugn dag och att det tillkommer något...tja nån vinst tror jag inte på men kanske nån återbetalning..eller mer utgifter

Anmäl
2015-08-27 23:53 #37 av: Tarotstollan

Dagens kort är Prinsessa i Bägare, hon sitter och skriver och ser väldigt fundersam  ut. Det känns som det passar i dag. Jag har visserligen inte skrivit något annat än här inne men funderat har jag gjort, massor! Ser det som att jag skulle behöva sätta mig ner och skriva upp allt och sortera mina tankar.
Fredagens kort blev Drottning i Svärd. Ett av mina personliga kort men det säger mig egentligen inte så mycket. I just denna leken ser
Drottningen ut som den elaka drottningen i Snövit!Tyst
Så det jag ser är ilska , förakt , vaksamhet och kyla eftersom bilden är tagen under vintern.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-08-28 22:16 #38 av: gevalina

Dagen blev lugn..sov till middag. och fick en gåva av posten Gapskrattar

Lördagens kort ...Månen och fem bägare...tja funderingar över livet har jag och ibland lite vemod ..säkert en sådan dag. Men får tacka

Anmäl
2015-08-28 23:10 #39 av: Tarotstollan

Ja, Drottningen visade sig nog genom att jag valde att hålla mig för mig själv. Vara vaksam och bevakade mina egna intressen. Ilska och annat visade sig också men vad det var behåller jag för mig själv.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-08-30 02:45 #40 av: Tarotstollan

Lördagens kort var 3 i Bägare nu igen, tycker det kommer upp ganska så ofta. Tror att det varit framme 3 ggr bara denna månaden. Tolkar det som att ägna sig åt egna intressen och funderingar. Vilket stämmer för mig.

Söndagens kort blev Ess i Stavar. Påbörja något nytt arbete med energi.(vad den nu skall komma från?)!Funderar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-08-30 05:35 #41 av: gevalina

det  blev varken lugn eller vemod åtminstone inte på jobb ..där var strul men ordnade sig till slut...och jag själv är både lugn och vemodig emellanåt.

söndagens kort. Döden ...Vilar huvudet i handenAtt släppa något ! Ja har en tendens att älta saker i onödan..

Anmäl
2015-08-30 21:37 #42 av: gevalina

Vet inte om kortet DÖD var så verksam denna dag...förvisso har vissa tankar sinat men det handlade kanske om annat..,eller så menar kortet att jag tänker för mycket.

Måndagens Kort : fem svärd åtta bägare ...något jag känner stress över och misslyckas med vilket visar sig under dagen ...varför denna pessimism.

Anmäl
2015-08-31 22:36 #43 av: gevalina

Misslyckades med att hitta till Göljegrottorna med viss irritation...suck inte som jag trodde !

Tisdagens kort : kung myn och åtta mynt...kanske att jag lägger pengar på något jag finner intressant..hmm ska ju beställa en resa till nästa år ..

Anmäl
2015-09-01 21:12 #44 av: gevalina

hmm inte som jag trodde...var nog  att min gubbe höll på med det han finner intressant ..spela gitarr ! eller handlar det om beslutet jag fick att kursen är om några veckor.?

Onsdagens kort : nio mynt ..ett brev ? kung svärd ?en gåva ?

Anmäl
2015-09-01 21:50 #45 av: Tarotstollan

Gårdagens kort var Svärd i 2 och det var lite tvistande om olika saker men inget allvarligt.
Dagens kort är Stjärnan och det brukar ju vara  ett önskekort. Dels har en sak kommit som jag beställt och jag har fått ett besked om annat som jag väntar på. 

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-09-02 23:32 #46 av: Tarotstollan

Onsdagens kort blev Tornet. Jag vet att det mesta runt omkring mig står på en vacklande grund men jag är för trött för att orka ta tag ordentligt i det. Jag håller på men det är inte gjort i en handvändning att fixa allt detta!
Torsdagskortet blev  Kung i Mynt. Bestämmande om pengar eller något?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-09-03 19:45 #47 av: gevalina

jo onsdagens kort var brev utdelade av posten..vilka var viktiga för ett möte senare i september...

glömde torsdagen så jag drar ett för denna dag .fem stavar...jo det var lite konflikt på jobb men inget som inte slutade bra.

Fredagens  kort :fem mynt kung bägare..hmm kanske jag skänker en slant till en hemlös ?

Anmäl
2015-09-04 22:25 #48 av: gevalina

jo en slant till hemlös blev  det  men om det var kortens  budskap vet jag ej...annars småhandlat lite gott  denna fredag och mysigt med film .

Lördagens kort : drottning mynt..en lugn dag med andra ord..har inget planerat men saker kan ju ske spontant.

Anmäl
2015-09-05 16:51 #49 av: gevalina

Körde en sväng och inhandlade lite sovrum och kök. En lugn resa trots regnet..

söndagens kort  sex stavar ---att jag lyckas  med något..vad kan de va?...

ser mer ut som om han stannat upp men ändå är på väg ..alltså en fortsätting

Anmäl
2015-09-06 02:43 #50 av: Tarotstollan

Lördagens kort var 3 i Stavar. Funderingar och drömmar om något annat. Jag vet inte riktigt vad. Funderar och drömmer gör man ju mest hela tiden.
Söndagens kort blev 7 i Mynt. Att vänta och ha tålamod. Inte min starkaste sida precis!Skämtar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-09-06 20:03 #51 av: gevalina

söndagens kort 6stavar..tja ingen succe i dag precis...men skall spel på nätet räknas har jag gjort succe genom att vinna flera gånger..inga pengar förstås..

måndagens  kort döden...ska lämna något ..tja finns mycket jag behöver lämna och förändra

Anmäl
2015-09-07 23:46 #52 av: gevalina

nä döden dök ej upp......tisdagens kort  solen...hmm  upp som en sol ner som en pannkaka ?...nya chanser...? har ingen aning men skall bli kul..

Anmäl
2015-09-07 23:50 #53 av: Tarotstollan

Måndagens kort blev 4 i Svärd och det stämde verkligen bra! Jag har inte gjort mycket mer än vilat och sovit idag.
Tisdags kortet blev Narren. Testa något nytt?!Funderar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-09-08 23:12 #54 av: gevalina

nja ingen sol ...förutom att det gick bra på jobb och att solen var framme i dag..så jag är tacksam för det.

onsdagens kort prins mynt.. en man med armarna i kors ..ser bestämd ut och förväntar sig något ...tja jag får se vad som kommer.

Anmäl
2015-09-09 22:57 #55 av: gevalina

har  väl mer  eller mindre gått och förväntat mig något i dag  ...men inget som känts tillfredställande..

torsdagens kort . sju svärd...val resor...tja reser ju i jobbet....drog fler kort tio mynt åtta stavar...trygghet och meddelande/erbjudande...tja ska ju lämna bil på lagning ..ska bli intressant.

Anmäl
2015-09-09 23:28 #56 av: Tarotstollan

Tisdagens kort testa något nytt, ja leta reda på diskbänken!Gapskrattar
Dagens kort är  8 i Mynt. Jobba med egna intressen och koncentrera sig på det. Ja, det kan jag väl säga att jag gjort lite grand men inte så intensivt som kortet visar.
Torsdagskortet blev Måttfullheten.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-09-10 18:10 #57 av: gevalina

resor i jobbet och även skickat och fått meddelande på jobb  så det har stämt ganskka bra...

fredagens kort nio mynt...sitter och väntar på något ..tja väntar på att bilen skall bli klar på verkstaden..

Anmäl
2015-09-11 05:24 #58 av: Tarotstollan

Måttfullheten stämde bra. Jag har tagit det lugnt i dag och har försökt att koppla av även om tankarna går i 250 km i timmen.
Fredagens kort blev Drottning i Stavar. Ta kommandot över arbetet och lös problemen. Hm...lättare sagt än gjort!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-09-11 20:06 #59 av: gevalina

nio mynt var nog ganska rätt...fick bilen åter från verkstaden..posten hade lämnat lite läsvärt...

Lördagens kort : narren...våga något ? ..tja är ganska feg av mig men ibland  testar jag saker lite halvdant...tyvärr min dåliga sida.

Anmäl
2015-09-12 21:04 #60 av: gevalina

jo har vågat en hel del saker i dag ...men bara små..skulle vilja våga starta egen butik men utan startkapital är jag för feg...

Söndagens kort :två svärd..skönt att det är över..en lättnad..ser kvinnan ut att tänka där hon sitter i nattens mörker bland stjärnor och fullmåne..

Anmäl
2015-09-12 21:58 #61 av: Tarotstollan

Lördagens kort blev/är 10 i Bägare.  Familjesamankomst och glädje skall det representera.  Vi mina djur och jag har firat med att sova och vila, 
t o m  fåglarna har varit ovanligt tysta i dag.Funderar Undrar om det kan bero på det mulna vädret?!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-09-13 23:31 #62 av: gevalina

jo det kändes bra att få blomsterlökarna nedgrävda men vet inte om 2svärd representerade det så mycket...har annars ingen aning vad det stod för denna söndag...åtminstone skönt att jag är ledig i morgon också.

Måndagens kort: sex mynt...hmm mycket mynt denna månad..antingen ett tillskott eller betalning...det sistnämnda då jag skall betala verkstaden för lagning av bilen..men det blir fler lagningar inom kort tid..så vad lär jag mig av det.?..att jag har kontroll på mina utgifter.

drar ett kort för hela veckan också..kung mynt...tja kan hoppas på att det kommer in lite slantar än ut..Gapskrattar

Anmäl
2015-09-14 00:41 #63 av: Tarotstollan

Måndagens kort blev 3 i Mynt. Fortsätta  jobba med egna intressen bl. a.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-09-15 00:32 #64 av: Tarotstollan

Tisdagens kort blev Narren igen. Jag vet inte mer än att testa något nytt och gå dit näsan pekar.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-09-15 22:29 #65 av: gevalina

imåndagens kort 6mynt gav inga tillskott i kassan utan mer  utgifter men nödvändiga sådana..Funderarreser i jobb gör jag..och lär mig  mycket på nätet gör jag också.

Tisdagens kort. ...drog inget denna dag.

Onsdagens kort. Två mynt...balans osäkerhet ..nja har som sagt kontroll över ekonomin men inte så mycket över mig själv..

Anmäl
2015-09-15 23:58 #66 av: Tarotstollan

Ja, vad Narren ville säga mig begriper jag inte, för här har hänt "nada" i dag!
Onsdagens kort blev 6 i Mynt. Jag skall få något, kanske lite ekonomisk hjälp!Tummen upp

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-09-20 03:12 #67 av: Tarotstollan

Lördagens kort var 7 i Stavar och nog har jag kämpat i dag men det blev inte som jag hoppades.
Söndagskortet blev  Svärddrottningen, jag tolkar det som att jag får  fortsätta mot mina egna mål och försöka hitta mig själv.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-09-21 02:02 #68 av: Tarotstollan

Drottningen stämde bra, har suttit här med mina planer och tankar.

Måndagens kort blev  9 i Bägare. det ser ut som det börjar att ljusna, en familjefest eller någon glad sammankomst.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-09-21 20:46 #69 av: gevalina

prinsessa mynt...ser ut som om det skall hända lite saker ...tja på jobb är det ju lite hit och dit...men kanske inte menat så.

Anmäl
2015-09-24 21:42 #70 av: gevalina

jo här har det hänt en hel del...kanske inte just den dagen som prinsessa mynt var men  annars  en del de övriga dagarna....

Fredagens kort . världen ....en överblick av livet i sin helhet ? ..

Anmäl
2015-09-24 23:28 #71 av: Tarotstollan

I dag hade jag Översteprästen, fråga någon om råd och få kunskap. Vet som vanligt inte riktigt vad det skall vara, men kunskap kan man ju få på så många olika sätt.
I morgon blev kortet 8 i Svärd. Begränsningar, ofri, bunden till situationen. Kan stämma, då jag vet vad det rör sig om.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-09-25 21:29 #72 av: gevalina

vet inte riktigt vad världen ville säga mig men kanske att jag har alla möjligheter ...till allt jag önskar .

Lördagens kort  dras med den  nya ängla tarotleken..blev Djävulen..som  troligen säger att jag inte kan dölja något fastän jag vill...tja har ju lite  hemligheter som jag grunnar på..

Anmäl
2015-09-28 00:23 #73 av: gevalina

nja djävulen visade sig inte så vitt jag minns ..måndagens kort blir Eremiten...tja ledig från jobb så det blir väl ganska lugnt...kanske en stund framför nån film..

Anmäl
2015-09-28 01:31 #74 av: Tarotstollan

Måndagens kort blev Kung i Stavar. Planera för stordåd med arbete eller andra stora planer?Skämtar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-09-29 22:42 #75 av: gevalina

jo det var ganska lugnt under måndagen ...tog en tur med bilen och tittade på fåglar , mest änder och gåsar..

Onsdagens kort : två i bägare ...en trevlig stund på jobb eller hemma ?

Anmäl
2015-09-29 23:23 #76 av: Tarotstollan

Dagens kort är 3 i Stavar. Drömmar, funderingar på framtiden osv.
Morgondagens kort blev Drottning i Stavar. En kvinna full av visdom, optimism, energi till att gräva ner sig i planerat arbete, styrka.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-09-30 21:42 #77 av: gevalina

tror onsdagens kort stämde överlag...gemenskap med jobbvänner och mys framför bra film med gubbe under kvällen...

(torsdag kort : prinsessa mynt - det händer en hel del denna dag...jo har en hel del att ordna men allt blir inte i morgon.

Anmäl
2015-10-02 02:48 #78 av: Tarotstollan

Torsdagskortet var 10 i Svärd men det var inget särskilt jobbigt eller svårt som hände under dagen. Mycket tankar som vanligt men vem tänker inte?!Funderar
Fredagens kort blev Solen. Låter bra!Tummen upp

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-10-02 21:17 #79 av: gevalina

hände väl inget mer än vanligt förutom att jag fick jobba en kvart mindre...och att hela förmiddagen var jättelugn.  hjälpte en gammal man hämta sin bil i skogen...

Lördagens kort . fem svärd..kan tänkas har ju inte koll på något alls ibland...måste lära mig sortera mer i livet.

Anmäl
2015-10-02 21:28 #80 av: Tarotstollan

Solen stämde mycket bra! Fick besked av F. K. att jag skulle få en höjning av sjukbidraget...
Tjoohoo, pengarna strömmar in och svenska pensionärer jublar!PartajarSkämtar
(Sarkastiskt menat!)

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-10-03 21:33 #81 av: gevalina

fem svärd...kan vara att jag försökt plugga lite men inte blev inte som tänkt...mitt tålamod är inte som förr.

söndagens kort. två i svärd...något som lättar..hmm kanske jag greppar mer vad gäller pluggandet?

Anmäl
2015-10-03 22:20 #82 av: Tarotstollan

Mitt kort för idag är Kärleksparet. Tyvärr säger det mig ingenting i nuläget. Jag har mina pälsklingar här och jag har varit ute och handlat godis åt dem, det kanske är det närmaste till det kortet.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-10-03 22:36 #83 av: Amandla

#82 Det kortet står ju även för balans och harmoni, och det låter som rätt balanserat och harmoniskt tycker jag Glad

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2015-10-03 22:46 #84 av: Tarotstollan

Tack, Amandla! Ja, det är nog så  det skall vara !
Ibland i vissa kort så ser jag bara det som är på bilden och får inte in något av det eftersom det är en bild som inte stämmer med hur jag uppfattar mitt liv.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-10-05 19:35 #85 av: gevalina

två svärd söndagen...jo lite lättade när det gällde pluggande av spanskan ..men annars var dagen lugn.

Måndagens kort (dagen passerat om några timmar) rättvisan..tja denna dagen har jag varit i mer  balans..sett saker ur andra perspektiv , inte varit så envis utan släppt taget..

Tisdagens kort nio svärd...ojojoj hoppas de blir lugnt på jobb . Endast halva dagen förvisso...men kan ju gälla dem jag möter i mitt jobb.

Anmäl
2015-10-05 20:16 #86 av: Tarotstollan

Dagens kort är 3 i Svärd.  Mycket funderingar, jobbigt tänkande med upplägg för morgondagen, skall iväg för olika provtagningar.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-10-08 03:40 #87 av: Tarotstollan

Torsdagens kort är 4 i Mynt. Stabilt ekonomiskt läge. Funderingar på att spendera eller spara.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-10-08 19:14 #88 av: Anngerd

Torsdagens kort blev döden, min tolkning var att något nytt skulle hända.

Jag träffade under dagen en kvinna som fick mig att se inte bara en sak på annat sätt utan flera saker. Så man kan säga att jag fick aha upplevelser.

Anmäl
2015-10-08 19:23 #89 av: Anngerd

Fredagens kort är 10 stavar och jag tolkar, det blir klart för mig att jag själv håller mig tillbaka.

Anmäl
2015-10-09 23:30 #90 av: gevalina

lördagens kort : 8 svärd...känna sig utanför...hmm känns så emellanåt .

Anmäl
2015-10-10 22:59 #91 av: gevalina

lördagens kort stämde ganska väl ...har ej varit på humör och känt mig lite avsides...samt lite förvirrad

söndagens kort :drottning i stavar...kan de va nån på jobbet eller att jag tar mer ansvar och beslut ?...tja är lång dag på jobbet

Anmäl
2015-10-10 23:17 #92 av: Tarotstollan

Lördagens kort är Solen.  Tycker inte riktigt att det kortet passat idag, då det mesta känts nedstämt och dämpat.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-10-11 21:25 #93 av: gevalina

ingen aning vad drottning i stavar var denna söndag...träffade många personer ...och gäller det mig så är mitt ansvar och beslut ganska vackliga från dag till dag.

måndagens kort : fem mynt prins svärd....ser oroväckande ut..förlust och turbulens. Hmmm möte i morgon och äta ute annars inget annat planerat.

Anmäl
2015-10-11 21:43 #94 av: Tarotstollan

Söndagskortet är 4 i Svärd "The long hibernation" heter det kortet i denna leken. Kan verkligen inte säga att jag vilat idag, var uppe tidigt och skrivit färdigt ett långt brev, varit ute och träffat en kompis. Vilan är nog mer mental i detta fallet.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-10-12 20:40 #95 av: gevalina

måndagens kort var nog mer min mentala hälsa...förvisso har jag använt lite slantar till god middag men tog ett tag innan vi bestämde oss för vart vi skulle äta...och möte gick bra fast blev inte mycket klokare.

tisdagens kort : tio mynt..ganska tryggt  och stabilt ! ..inget märkvärdigt alltså.

Anmäl
2015-10-12 22:03 #96 av: Tarotstollan

Mitt kort idag är Stjärnan.  Ett önskekort för framtiden, inspiration mm.
För min del har det varit ganska avslaget i dag, sovit dåligt, allmänt trött så jag vet inte riktigt vad det skall betyda.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-10-13 22:50 #97 av: gevalina

tisdagens kort stämde bra denna dag.

Onsdagens kort Eremiten...hmm lite funderingar under dagen ...ja det pågår ständigt..

Anmäl
2015-10-14 21:01 #98 av: gevalina

nja vet inte om eremiten stämde så bra..förvisso funderingar men dagen varit både lugn och hektisk...tog en tur med bilen och hamnade på en badplats ..kanske det va det eremiten ville säga. ...

torsdagen:ess i mynt och magikern...brukar betyda en räkning ess i mynt för mig men hoppas inte..och magikern att jag är kreativ ...få se vad som händer under morgondagen

Anmäl
2015-10-15 03:48 #99 av: Tarotstollan

Torsdagens kort blev Hjulet igen. Det har dykt upp många  gånger nu  på bara några veckor och visst här händer saker både på gott och mindre bra sätt!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-10-18 02:02 #100 av: Tarotstollan

Lördagens kort var Magikern och jag har haft fullt upp under dagen att försöka få ihop det. Det kommer att fortsätta i morgon så nu skall jag dra Söndagens kort, det blev Drottningen i Stavar. Hårt arbete som måste göras och att jag optimistiskt har kunskapen för att klara av det!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-10-25 00:59 #101 av: gevalina

Vad råder änglarna mig att göra under söndagen? kort : djävulen !

Hmm..skall försöka att inte vara så negativ mot mig själv och omgivningen utan ,,ta kontroll över vad jag vill i livet.

vad händer i morgon ?  ess mynt ...hm nån utgift ? eller förhoppningsvis vinst ? eller att jag bestämmer mig för att  börja om på nytt..

Anmäl
2015-10-26 01:10 #102 av: gevalina

söndagens kort stämde men tvivel och velande återstår...skickade i väg underlag till att bli familjehem..en orolig tid men hoppas också kunna gå ner i tid på jobbet.

måndagen kort  tre bägare ...hmm en trevlig stund med någon ...kan de va gubben ?

Anmäl
2015-10-26 01:59 #103 av: Tarotstollan

Måndagens kort blev 5 i Bägare. Besvikelse, förhoppningar som grusats mm.
Jag hoppas verkligen inte att det blir så, då jag skall ut och träffa folk!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-10-31 21:24 #104 av: gevalina

kung i svärd...tja skall förvisso jobba med en manlig kollega  ...eller så är det nån annan person .

Tror knappast några avtal /kontrakt skrivs en söndag...men kan de va vårt schema ?...skall inte spekulera mera..

Anmäl
2015-10-31 21:40 #105 av: fridelfina

MItt kort för dagen: Prinsessa i Bägare. Stårbla  för eftertänksamhet, känslofull och tystlåten

Passar bra för dagen, jag har varit på gravar/minneslund, tänt ljus och tänkt. Tänkt på de när och kära som lämnat sina kroppar... Sträckt ut en hand och känt vinden, blundat och tänkt att jag hållit en saknad hand...

   
Anmäl
2015-11-02 20:59 #106 av: gevalina

jo manlig kollega under söndagen...men inget annat som kan tolkas som kung i svärd...skall väl vara huvudvärken efter alla virriga tankar i så fall.

tisdagens kort . tre mynt...nyheter av något slag...spännande.

Anmäl
2015-11-02 23:19 #107 av: Tarotstollan

Kortet för idag är Kung i Svärd, bestämt och handlingskraftigt. Kan stämma då det blev gjort det jag bestämde igår.
Kortet för i morgon blev  Domen. 
Något jag skall vara färdig med och gå vidare ifrån.  

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-11-04 00:01 #108 av: gevalina

tre mynt stämde då jag fick en ny arbetsuppgift...

onsdagens kort nio stavar...hm xtra arbete ? ...inte på jobb i alla fall men hemma behövs ...eller så hittar jag ett xtra jobb ?

Anmäl
2015-11-04 00:14 #109 av: Tarotstollan

Domen är lite diffus för mig och det som gäller för dagen men jag har fått mera hjälp med att bearbeta det jag skall lägga bakom mig. Så det går sakta framåt.
Onsdagens kort blev 10 i Bägare. Familjeliv, antar att jag skall tillbringa dagen med min djurfamilj.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-11-04 10:02 #110 av: fridelfina

Jag fick svärdssexan. Jag tänker att det blir att koncentrera sig, vara i balans.

   
Anmäl
2015-11-04 23:44 #111 av: gevalina

blev inget xtra jobb mer än att jag och gubbe åkte till tippen och slängde skräp ...men räknas kanske som xtra jobb...

Eftersom jag skall sluta på jobb och börja studera samt ev vara familjehem så fråga jag chefen om xtrajobb som timanställd så jag och gubben klarar oss ekonomiskt.....få se vad det leder till.

torsdagens kort : två mynt ...kan va att dagen blir varken det ena eller det andra...eller nåt helt annat.

skall åka och titta på ett fornminne i morgon .

Anmäl
2015-11-05 08:41 #112 av: fridelfina

Ja, jag balanserade rätt bra under gårdagen!

Idag fick jag stjärnan. Jag får eller ger vägledning kanske? Eller kommer till klarhet med saker?

   
Anmäl
2015-11-06 05:49 #113 av: gevalina

två mynt under torsdagen men vet inte om det stämde...resan blev av men  blev inte riktigt som planerat...(blir den nästan aldrig)..,det var gubben mest som blev exalterad än mig ,

Fredagens kort åtta mynt : något nytt intresse ? eller nåt jag är bra på ......tja känner inte för något nytt just i dag...och jag är duktig på många saker men inget jag känner för att lägga ner energi på.

Anmäl
2015-11-06 23:04 #114 av: Tarotstollan

Dagens kort är Solen, jag har haft det lugnt idag inget särskilt som sticker ut.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-11-07 15:20 #115 av: gevalina

fredagens åtta mynt stämde bra...fick arbeta lite med en ny person och det gick bra ..

lördagens kort 2 bägare...här skall ett känslomässigt val avgöras...

söndagens kort : king of sword ...här skall ett beslut tas

Anmäl
2015-11-09 04:24 #116 av: Tarotstollan

Måndagskortet blev 7 i Bägare.
Något som kanske kommer att göra mig glad, hopp, fantasi och vilda
drömmar mm.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-11-14 22:07 #117 av: Tarotstollan

Måndagskortet slog in i torsdags!Glad
Dagens kort är 4 i Mynt. Bevaka min ekonomi och hålla hårt i mina pengar. Avvakta till bättre tider.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-11-19 02:14 #118 av: Tarotstollan

Torsdagens kort blev Magikern. Antar att det betyder allt trixande jag skall göra i morgon då det är dags att ge sig ut i regnet och handla allt som behövs för att överleva en månad till! (Förhoppningsvis!)

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-11-19 21:40 #119 av: gevalina

varit ledig men åter till jobb över helgen...Fredagens kort. åtta svärd omvänd..troligen att jag nu har släppt min oro över vad som väntar mig framöver eftersom jag bara arbetar en vecka till.... men det känns bra och spännande...lite nervöst förstås.

Anmäl
2015-11-20 22:21 #120 av: gevalina

nja det stämde delvis.....

Lördagen kort kung i svärd...nja skall bli  spännande att se vad som dyker upp... En självsäker person..?

Anmäl
2015-11-21 02:17 #121 av: Tarotstollan

Mitt kort för lördagen blev 3 i Svärd, ser ut att bli en fruktansvärd tråkig och jobbig dag. Hoppas verkligen inte det blir så, då jag skall ut med en kompis och göra en massa kul saker.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-11-21 22:48 #122 av: gevalina

jo lördagens kort stämde..arbetade med en självsäker person...se vad söndagen har att erbjuda....den hängde ? ..vem ,,,

Anmäl
2015-11-22 22:47 #123 av: Tarotstollan

Lördagens kort kom på skam, det var en jättetrevlig kväll. Det enda jobbiga  var väl allt gående som gjorde att jag fick extra ont i ben och rygg.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-11-24 02:09 #124 av: Tarotstollan

Tisdagskortet är 3 i Mynt, jobba med egna intressen bl.a. Det låter bra, för det är vad jag planerat att göra i alla fall!Skämtar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-11-29 01:29 #125 av: Tarotstollan

Söndagens kort blev 5 i Bägare, ser ju inte så muntert ut men dagen blir ju vad jag själv gör den till! Allt är ju inte hopplöst!Tummen upp

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-12-03 01:33 #126 av: Tarotstollan

Tisdagens kort var 4 i Svärd och javisst jag har tagit det lugnt. Onsdagens kort blev 3 i Svärd, funderingar, att iaktta något, kanske någon konflikt, smärta.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-12-13 03:33 #127 av: Tarotstollan

Söndagens kort blev 14. Måttfullheten.
Tolkar det som att jag skall ta det lugnt och inte stressa. Gör det jag orkar i lugnt tempo.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-12-16 00:22 #128 av: Tarotstollan

Tisdagens kort var Ess i Stavar, antar att det pekar på alla nya arbetsgrejer som jag startat nu inför julen.
Onsdagens kort blev 7 i Mynt, förväntan,  prövningar mm

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-12-22 23:43 #129 av: Tarotstollan

Mitt kort idag har varit 3 i Mynt, jobba med mina intressen, planera, liten summa pengar in. Det enda som stämmer är planera! Då antagligen i vilken ordning jag skall städa och plocka undan saker!Funderar
Morgondagens kort blev Solen!Glad Verkligen ett positivt kort som jag behöver!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-12-25 02:06 #130 av: Tarotstollan

Julaftonskortet var Magikern, stämmer bra med allt som jag fick  "trolla" runt med för att få allt att fungera.
Juldagens kort är Kejsarinnan, något som bär frukt mm.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-12-30 05:48 #131 av: Tarotstollan

I går var det Döden som var kortet, dags att avsluta och få undan alla kartonger och annat julrelaterat tolkade jag det som. Vilket jag också fixade. Alltså inte pyntet som skall vara uppe länge till, utan alla dessa lådor, påsar och annat som alla julsakerna legat i.
Idag onsdag har jag kortet 6 i Bägare, se tillbaka på det som varit, minnen osv. Passar ju bra så här den näst sista dagen på året.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-12-31 02:51 #132 av: Tarotstollan

Gårdagens kort har stämt bra med vad jag sysslat med under dagen, gått igenom en del gamla anteckningar, gamla trådar här inne osv.
Årets sista dagskort blev Knekt i Bägare. Ett kärleksfullt meddelande som är på väg. Kan det sluta bättre?Skämtar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-01-01 22:38 #133 av: Tarotstollan

Började nya året med ny lek "Gilded Tarot" av Ciro Marchetti och det första kortet ut blev 3 i Svärd.
Starka känslor,  mycket att tänka på..

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-01-04 01:10 #134 av: Tarotstollan

Morgondagens kort blev 2 i stavar. Arbete att välja mellan, båda är nog lika besvärliga, lätta eller svåra.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-01-04 12:10 #135 av: Sagaliten

Hoppar in här så får vi se om jag jag kan få igång en ny rutin Skämtar

Dagens kort bidde för mig 9 av stavar så tja, ska väl vara något nytt som kommer in inom arbete, energi eller kreativitet eller något sånt då. Får se vad som händer under dagen Glad

Anmäl
2016-01-05 00:18 #136 av: Tarotstollan

Dagens kort att välja mellan olika vägar eller situationer passar tydligen inte mig alls, så typiskt för Vågar!Skrattar Så det blev att jag som vanligt hamnade här framför skärmen... kanske det var ett av valen?!

Tisdagens kort blev 5 i Bägare. Inte sörja över det som varit utan gå vidare och leta efter nästa mål. Hoppet är inte ut det finns andra vägar att gå.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-01-05 00:52 #137 av: Sagaliten

Missade helt att jag skulle få min tarotläggning jag köpt idag så där kom det in något nytt som pratade om såväl arbete, energi och kreativitet + att jag kanske är på gång att komma överens med en jag köpt kurser av där det varit en dispyt. Tog en ny vändning idag tack vare några väl valda ord igår som fick henne att tänka till. Morgondagens blev Världen. Om jag inte missmins mig så var det ett av mina kort för Januari (minnet suger ) och vad jag minns så var det väl ett rätt bra kort. Känns liten som det där att jag nu tagit mig igenom mkt tufft (bla idag) för att morgondagen ska kunna bli en ny början där livet börjar gå som en dans och saker fallet på plats, lite för att tuffa beslut är fattade och så. Planen är också att åka och köpa en ny tarotlek och orakelkort och kanske något annat spännande imorgon så ny början även där 

Anmäl
2016-01-05 01:00 #138 av: Tarotstollan

#137. Låter spännande Sagaliten. Rusa inte fram för fort bara!Skämtar
Vad är det för lek du jobbar med nu och vad planerar du att köpa för några lekar i morgon? Eller skall du se vad som finns innan du bestämmer dig för att köpa något?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-01-05 01:13 #139 av: Sagaliten

Haha nä jag vet att jag ska ha tålamod. Något jag jobbar med dagligen 😉
Den jag har nu vet jag inte vad den heter, men är min mormors som jag fick efter hon gick bort, och rent så så fungerar den och är rätt väldig ofta, men känner att jag har problem att själv känna in. Har haft mer framgång av en helt random bild än korten för där är mkt symboler och så och då stirrar jag mig blind på det jag inte kan, därav att planen är att låta mormors lek vila tills jag är mogen för den.

Vet inte alls vad jag kommer köpa, beror helt på vad de har och om det känns rätt. Hittar jag ingen imorgon blir det att leta vidare. Känns den inte som att det är rätt så väntar jag hellre 😊

Hade helst velat måla en helt egen men lär dröja innan jag e där.
Ja, jag ska köpa målargrejer också imorgon för att börja måla, eller rita igen vilket jag inte gjort sen tonåren. Mkt på g nu😄

Anmäl
2016-01-05 01:51 #140 av: Tarotstollan

Om det var din mormors lek så kan det ju vara en Marseille lek, eftersom de funnits längst. Är det bilder på lilla Arkanan eller bara  t.ex. 4 Bägare, 7 Svärd osv?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-01-05 06:13 #141 av: Sagaliten

Nja, har nog inte funnits så länge ändå. Eller hon gick bort för 7 år sen ca och innan dess så har hon troligen inte haft den mer än 5 för hon började först som äldre. Ska kolla korten du nämnde imorgon och annars kan jag ju maila bilder på ett par olika kort till dig så kanske vi kan lösa gåtan 

Anmäl
2016-01-05 21:28 #142 av: Tarotstollan

Du kan lägga in bilder i denna tråden om du vill. Det är alltid roligt att försöka lösa ett litet pussel om vilken lek det kan  vara.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-01-05 23:53 #143 av: Sagaliten

Måste säga att dagen inte bidde som tänkt, mådde kass så åkte aldrig iväg och handlade, men på sött och vis bra för kom nya saker till mig ändå, hade turen att få distanshealing inte bara en utan 2 ggr för gåvosumma och en som erbjudit sig att göra en gratisläsning till mig plus att kurs"tanten" och jag gjorde en överenskommelse så att jag känner mig mer harmonisk så gått från bara dåligt till hyfsat vilket jag känner mig nöjd med.

Morgondagens är 8 av pentagram där allt jag fick till själv var fridfullhet så med lite fusk så såg jag att det kan handla om min grundtrygghet, utbildning eller flytt.
Inre och yttre rikedom, visdom, utveckling, omsorg och tålamod. Alla våra dolda förmågor och möjligheter blir synliga nu. Åttorna står för som balans, harmoni och styrka till exempel. Detta är en tid av vaksamhet och växt.
Låt klarhet, ordning och skönhet råda. Kortet kommer med en varning: ”Innan du startar på nytt, se till så att hälsa och finanser är tillräckliga för att borga för framgång”.
Fråga; Ger du dig själv det skydd och den näring du behöver nu för att kunna utvecklas?

Tja, mkt att tänka kring ändå. Ska välja två nya kurser imorgon vilket jag känner mig väldigt tillfreds med. Det ekonomiska vet jag vad det handlar om och har koll på, men tanken är att just dubbelkolla det imorgon och påbörja en lång och kostsam process, men det är en början som kommer få mig att växa vidare mot en stolt och vacker solros ☺️

Plockade även ut ett par kort som kanske kan hjälpa dig luska ut vilken lek det är.

Anmäl
2016-01-05 23:59 #144 av: Tarotstollan

Det är Cosmic Tarot av Herbert Lösche.
En väldigt vacker och fin lek som vi brukar rekommendera till nybörjare. Jag gillar den leken jättemycket, enda felet med den som jag personligen tycker är att hovkorten är så stela, det händer ingenting på dem så jag har jättesvårt att läsa dem.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-01-06 00:06 #145 av: Sagaliten

Av okej, va kul att du kände igen den så snabbt. Jag tycker också väldigt mycket om den men känner att det och jag nog inte är redo för varandra ännu.

Vet att där är något annat kort som har massa såna symboler som på den vänstra och sånt får mig helt ställd. Fattar nada och då blir jag helt blockerad, tvärstopp.
Så även fast den rekommenderas för nybörjare och vi egentligen är kompisar eller så, så behöver jag en "renare" om man kan kalla det de. Ska givetvis hända saker, men inte massa symboler och jox som inte behövs som bara sabbar för mig. Men jag tycker som sagt himla mkt om den ändå 😊

Anmäl
2016-01-06 00:18 #146 av: Tarotstollan

#143. Det låter spännande med kurser, önskade att det fanns några här i närheten som det fanns plats på och jag hade råd med.

Mitt kort för Trettondagen blev Knekt i Bägare. Något om romantiska riddare, dagdrömmar och se sanningen och inte fastna i drömmens värld.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-01-06 00:26 #147 av: Sagaliten

Dessa är alla på distans och jag har pga hälsan även i individuell studietakt, men sen är man ändå med i en kursgrupp med andra deltagare.
Men känns ändå inte som jag skulle rekommendera denna personen. Snarare tvärt om. Jag vill bara försöka se till att jag får mesta möjliga för mina pengar istället för att anmäla henne om jag uttrycker det så. Pengarna är borta och de får jag inte tillbaka, så då ser jag till att få ut mesta möjliga för varje krona 😉

Ahh, svårt att ha dagdrömmarna samtidigt som att man inte ska fastna i dem.
Lycka till och håll fötterna på jorden 😜

Anmäl
2016-01-06 00:26 #148 av: Tarotstollan

#145. Jag har heller ingen aning om vad de symbolerna betyder, det är ju inte det viktigaste när du skall börja lära dig om kortets betydelse. Ta en sak i sänder, sen kan du börja så sakta att anteckna dina frågor om symboler, färger och allt annat allt eftersom du känner för det.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-01-06 13:58 #149 av: Amandla

Sagaliten, här kan du kolla på olika typer (eller familjer skulle man kunna säga) av tarotkort och jämföra. Du ser enkelt om korten är tydliga eller för röriga, och hur mycket symboler och annat det finns på dem. Sidan visar inte alla lekar som finns, men många är väldigt vanliga.

http://www.albideuter.de/html/kartendecks.html

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2016-01-07 02:51 #150 av: Tarotstollan

Mitt kort för dagen blev Kejsarinnan.
Någon tanke som kanske slår rot och växer vidare. Ett projekt som bär frukt.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-01-07 03:08 #151 av: Sagaliten

Sorry att jag lätt svamlar på så det blir långt 😝

Morr, skulle köpt ny lek idag, men min kära assistent som jobbade imorgon sa till mig att kolla nu upp så det är öppet imorgon (dvs tisdag) för det är röd dag, så då kollade nästa assistent upp det den dagen, och det var öppet, inget konstigt, men då sket det sig ju som jag nämnde. Idag skulle jag in istället och åker in utan en tanke på något eftersom det ju faktiskt var vanlig dag då, men så efter 40 minuters färd in ENBART i syfte att köpa tarotkort och så, men då e det stängt, min assistent i måndags (som ska va min hjärna typ och se till att hålla koll på sånt) hade fel. Så istället för att ringa och kolla NÄR det var röd dag ringde vi på vardagen och hela bilfärden totalt i onödan. Sammanlagt sa 3 timmar av dagen bortslängt *morr* visst gjorde lite inköp väl där, men syftet med färden föll bort totalt...
Och ja, hur va det nu, kortet pratade om tålamod 😁 Hahaha vad är det 😜

Well well
Dags att sova men imorgon är en ny dag.
Kortet i fråga 6 av stavar vilket väl gäller lite det här med arbete kreativitet och så att göra och att fatta ett beslut...
Och så lite lånat

Andlig seger, framgång, klarhet, genombrott och samlande av dina energier. Här känner du segerns sötma och du fylls av styrka.
Kärlek, pånyttfödelse och kreativ kraft gör att du känner dig oövervinnerlig just nu. Alla dina mål och visioner kan bli verklighet. Och du känner att det verkligen är på tiden.
Se bara till så att du är aktsam om andra på ditt segertåg och inte trampar på några ömma tår. Rent spel och en rättvis seger är det som gäller här. Då vinner vi alla.Glöm bara inte etik, moral och höga andliga värderingar i processen. Rent spel och rättvis seger vinner alla på. Det gör världen lite bättre.
Jag är nu redo att njuta av framgång i mitt liv. Varje händelse i mitt liv för mig närmare mitt slutliga mål och min seger ger fördelar till alla inblandade.

Känns som ett bra kort och en bra dag. Lite vet jag redan att det passar in men får se vad morgondagen ger 😊

Good night

Anmäl
2016-01-09 01:24 #152 av: Sagaliten

7/1 stämde rätt bra vad jag kan minnas ☺️

Morgondagens bort blev domedagen 😁
Låter ju inte bra
Gör det lätt för mig och lånar tolkningen som fanns här.
Domedagen
Nyckelord: Låt fördomarna falla - Medkänsla - Visdom - Tolerans - Förlåtelse
Tid för en slutsummering och väga samman alla dina handlingar, tankar och intentioner. Innan du kan gå vidare måste du göra ett "bokslut". Om vi i förväg dömer oss själva blir vi vår egen bödel och låter då händelser och ödet få bli vår domare.

Var inte riktigt så illa som jag trodde, det kan jag ändå känna igen mig utifrån vart jag betinner mig just nu.

Anmäl
2016-01-09 02:13 #153 av: Tarotstollan

Mitt kort för lördagen blev 7 i Svärd.
Tolkar som att den som redan har vill ha mera. Planerar något men har egentligen ingen bra genomtänkt idé. Bättre att avvakta och göra om planerna.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-01-11 02:33 #154 av: Tarotstollan

Vet vad lördagens kort betyder men jag avvaktar tills i morgon att besluta hur det skall bli.

Måndagens kort blev Kung i Svärd. En man med mycket tankar och beslut. Säker på sig själv och sin omgivning.

Det är bra med stort självförtroende men låt det inte stiga mig åt huvudet.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-01-12 01:44 #155 av: Sagaliten

Då tappade jag av mig lite.
Morgondagens kort (eller idag med tanke på att klockan e 01:33) är 4 av svärd.
Vapenvila, ja tack säger jag då jag hoppas på det imorgon.
Lugn, klarhet, medling, konfliktlösning och förhandling står detta kort för. Vi både integrerar och expanderar på samma gång. Det betyder att vi tar oss tid att samla ihop våra styrkor, summera striden hittills och omgrupperar. Glädje, öppen het och flexibilitet så detta är ingen reträtt med svansen mellan benen utan ett medvetet och klokt val i det rådande läget. Vapenvila betyder dock inte fred. Det är viktigt att komma ihåg. Genom att erkänna och känna igen de störande krafterna här så lyckas du bättre i fortsättningen.

Yes, det kan stämma som handen i handsken. Är i lite konflikt med min kursledare som tycker jag är jobbig och ställer för mycket frågor (Tar ju av hennes tid)
Nu sist fick jag ett så illa svar som "Läs kursmaterialet bara som det står det har de andra gjort och övat och tränat"
Ärligt!!! Vad är man för kursledare som först säger att jag kommer finnas här hela tiden och svara på dina frågor sen skriver så. *morr*
Så nä, vapenvilan betyder inte fred utan just vapenvila tills nästa snedsteg (har varit ett par redan)

Anmäl
2016-01-12 03:45 #156 av: Tarotstollan

#155. Vad tråkigt när det blir så. Sen beror ju det på vad för sorts frågor det är, ibland kanske frågorna inte är så viktiga egentligen. En grej du kan göra är att skriva ner dem och se om du kan få svar på dem senare, antingen genom materialet eller från kursledaren.

Mitt kort för tisdagen är 7 i Stavar. Stå stadigt och kämpa för något som jag vill bevara, verkar vara något som jag inte vill släppa ut eller släppa löst.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-01-13 00:13 #157 av: Sagaliten

#156 det finns tyvärr inte i kursmaterialet. Men de som är grundare i kursen har varit urgulliga och säger att jag gärna får fråga dem kring de sakerna min inte kan svara på. Vågar dock inte skicka alla 70 frågorna 😂
Min assistent var den som satt och skrev över frågorna från papper till datorn och hon sa att hon hade frågat samma saker. Sen kan det visst vara att det inte har betydelse men då är det svaret på frågan 😊

Tror att det blev vapenvila idag 😉 Och att det kommer komma fler svar utan bråk.

Onsdagen för mig blev ess i stavar. Ser det som en ny start och därmed ny energi med framgång även om vägen är krokig. Tror absolut det har medkurserna att göra, men vem vet kanske kommer ännu något nya imorgon 😊

Anmäl
2016-01-14 07:59 #158 av: Sagaliten

Kan bekräfta att onsdagen stämde rätt bra.

Torsdagens är Prins av pentagram
Tolkar det som utveckling framåt, men viktigt med egenansvaret.
Allt tar sin tid så stressa inne fram något för du kommer nå resultat.

Anmäl
2016-01-14 23:45 #159 av: Sagaliten

Torsdagen stämde ju rätt bra. Både beslut inom det mediala samt arbete och även lite den där känslan att jag måste ha tålamod

Fredagens kort är fem av stavar- strid 😁 Hade ju nyss vapenvila. Är den över imorgon då tro eller blir det på andra håll?

Ord som tillbakahållande, frustration, begränsningar, förbittring, ouppfyllda begär och meningslös strävan. Kreativa kraften är blockerad. Stress och oro.
Utmanas att förändra din egen självbild. Söker dig till ledarskap och ansvar.

Ja, jag kan säga att jag inte vet vad det är i nuläget... Eller vissa saker kan kanske inte förvånar jättemycket, men känns ändå ovisst. Får se vad morgondagen bjudet på.

Anmäl
2016-01-15 01:36 #160 av: Tarotstollan

Mitt kort för fredag blev Knekt i Mynt. I detta fallet verkar det vara så att jag behöver ta det lugnt och tänka över mina strider. Inte låta mig nedslås av det jag förlorat innan i strid.

Hm, det tåls att tänka på!Funderar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-01-17 00:42 #161 av: Sagaliten

Fredagens blev ingen strid som tur va däremot lite frustration och känsla av att vara begränsat och blockerad.mellernkanskenlitemkonfliktninom mig när jag tänker efter där min känslan sa en sak och jag råddes till något annat.

Morgondagen kort är Magikern. Tolkar det som att saker kommer hända även om jag kanske inte riktigt kan förklara eller förstå, men att det är positivt och en framgång. Som ett nytt steg i rätt riktning. Kanske dags att fatta ett beslut. Frågan är kring vad...

Anmäl
2016-01-17 01:11 #162 av: Tarotstollan

Lördagskortet var 7 i Bägare. Svårt val mellan olika alternativ. Tror jag valde det lättaste med att sova mycket, laga mat och sitta här!Skämtar

Söndagens kort blev Knekt i Bägare. Kanske  ta tag i något känslomässigt, något som jag kan triumfera med om jag lyckas... 

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-01-18 00:45 #163 av: Sagaliten

Dagen svar så klockrent.
Både ett nytt steg, eller ett par och ett beslut och kring saker jag inte riktigt förstår eller kan förklara ☺️

Jaha, inkorgen är det pentagramprinsen igen...
Något med det fysiska och yttre som står för fokusering, målinriktning, hängivenhet och engagemang. Utveckling framåt.

Anmäl
2016-01-18 02:24 #164 av: Tarotstollan

Blev inte mycket av mitt kort idag såvida inte jag skulle triumfera i att sova extra, extra länge!SomnarSomnarSkämtar

Morgondagens kort blev  Tornet. Något som jag byggt upp och trott på raserar och jag får börja om på nytt på bättre grund.
Komma ihåg att jag inte skall överdramatisera situationen utan ta det lugnt så reder det upp sig. Blixten lyser upp situationen även om den kommer helt oväntad...

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-02-08 22:57 #165 av: Tarotstollan

Mitt kort för idag är Vagnen. Ett kort som står för resor både i tanken och verkligheten. Sådana som jag själv styr och även kanske de jag låter styra mig.Funderar En kamp om viljestyrka vill jag - vill jag inte.
Kortet är avbildat så jag undrar ens om det är en resa eller bara en tanke. En levande man i en öppen bur med hjul och framför honom 2 stycken Sfnixar  en i guld och en i svart metall. Inga tömmar eller något som förbinder sfnixarna med buren. Himmelen är skiftande i olika färger, så något är på gång men vad?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-02-08 23:20 #166 av: Tride

8 bägare och 9 stavar. Speglar osäkerhet, svar som ännu inte kommit, en uppskjuten överenskommelse, situation jag inte riktigt har grepp om men som ställer krav på min energi.Funderar

OT: första dagen i eldapans år. 

Tride.

Sajtvärd på Indien.ifokus. Medarbetare på Andlig Utveckling

"Livet är inte lätt men intressant"  storafamnen

 

 

Anmäl
2016-02-11 00:33 #167 av: Tarotstollan

Två i Svärd, ett kort som tvingar mig att välja. Skall jag ta tanke 1 eller 2, skall jag gå ut eller stanna inne, skall jag städa eller sova, skall jag välja ditten eller datten...
Usch vad jobbigt att välja!Skämtar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-02-11 09:26 #168 av: Tride

Ess i Bägare. Förvånad.Det skall bli intressant att se vad dagen kommer att bära med sig. Ett positivt besked? Glädje av något slag.

Tride.

Sajtvärd på Indien.ifokus. Medarbetare på Andlig Utveckling

"Livet är inte lätt men intressant"  storafamnen

 

 

Anmäl
2016-02-13 02:18 #169 av: Tarotstollan

Lördagens kort blev Drottning i Mynt.
En självsäker kvinna med överblick av det ekonomiska, planering för framtiden precis som nuet.
Tolkar det som att inte låsa fast mig i bara det tråkiga ekonomiska utan försöka planera in lite roligt också som inte behöver kosta skjortan.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-02-15 05:24 #170 av: Tarotstollan

Måndags kortet blev 2 i Svärd. Dags igen att göra ett val och något om det vet jag redan.
Det kan också vara annat som jag inte har riktig översikt över ännu.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-02-20 18:22 #171 av: Tarotstollan

Lördagens kort blev Kejsaren.
Dags att planera och ta kontroll över saker. Jag förstår piken även om den var vacker!SkämtarSkrattar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-03-04 03:20 #172 av: Tarotstollan

Fredagens kort blev De älskande. Välja rätt och balansera upp mina känslor.
Har ingen aning om vad det skall betyda för dagen men det ger sig väl, det brukar det göra!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-03-11 02:18 #173 av: Tarotstollan

Fredagens kort blev  Hjulet. Något är på gång och det verkar väl gå framåt sakta. Måste väl vara min julstädning!Skämtar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-03-12 22:56 #174 av: zeretki

Dagens kort var Knekt Bägare.

Jag har svårt för att förstå hovkorten... Vad brukar ni tänka om kortet?

Anmäl
2016-03-12 23:08 #175 av: Tarotstollan

#174. Hur ser du först själv på kortet och vilken lek använder du?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-03-13 10:53 #176 av: zeretki

#175 Jag använder en vanlig lek. Just hovkorten säger mig ofta ingenting... Vet inte varför. Dom känns tomma... Jag har funderat på att skaffa en annan kortlek men när jag fortfarande är nybörjare och vill lära mig grunderna så känns det som att jag borde använda den vanliga.

Anmäl
2016-03-13 13:04 #177 av: Tride

zeretki: Knekten kommer med kärlekens bägare. Om det är en varaktig kärlek eller romantisk förtrollning eller rentav svek inblandat, beror av vad de övriga korten i en läsning säger.  

Tride.

Sajtvärd på Indien.ifokus. Medarbetare på Andlig Utveckling

"Livet är inte lätt men intressant"  storafamnen

 

 

Anmäl
2016-03-13 16:12 #178 av: zeretki

#177 Dagens kort är bara ett kort som råd för dagen, och för att lära mig vad korten kan säga. Så det är inte en stor läsning. :)

Bägare handlar ju om känslor,  det vet jag. Men just hovkorten förstår jag mig inte på riktigt.

Anmäl
2016-03-13 22:41 #179 av: Tarotstollan

Dagens kort var De älskande.  Funderar på om det kan vara att jag måste försöka älska mig själv för den person jag är.
Det har varit en strulig dag och dessutom en strulig vecka med mycket upp och ner i tankar och planer.
Jag har hela veckan dessutom bara dragit kort ur Stora Arkanan och det måste ju betyda något särskilt?!Funderar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-03-14 02:54 #180 av: Tarotstollan

Kortet för Måndag blev 9 i Mynt.
Sviten av en hel vecka med kort ur Stora Arkanan är bruten, hurra!
En kvinna som är nöjd med sitt liv och självvald ensamhet, fastna bara inte i att vara nöjd utan gå vidare med min utveckling. Försök att inte isolera mig utan försök träffa och umgås med andra människor också.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-03-15 01:41 #181 av: Tarotstollan

Har tänkt på mitt kort under dagen men inser att sådant är ju inte gjort i en handvändning. Dessutom har jag redan börjat på något mera utåtriktat genom att jag anmält mig och börjat att måla. Så jag är kanske steg för steg på väg åt rätt håll?!
Tisdagens kort blev 3 i Mynt. En fortsättning på gårdagens kort. Arbeta vidare med mina intressen och göra ett bra jobb jag kan vara stolt över. Tänka på att inte tappa magin i det jag gör och gillar.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-03-15 10:48 #182 av: zeretki

Måndagens kort var 2 svärd. Jag tänkte på det under dagen. Idag kan jag känna att visst var det så, att jag förtryckte mina känslor. Försöker undvika konflikter, undvika att säga vad jag känner.  :(

Anmäl
2016-03-15 23:11 #183 av: zeretki

Dagens kort var Stjärnan. Så dom blockeringar jag kände igår har jag försökt att lossa på idag. Det har känts bra, även om det är lite jobbigt ibland.

Anmäl
2016-03-16 02:34 #184 av: Tarotstollan

Ja gårdagens kort stämde jättebra. Var på en liten konstutställning i går och det var ju inom mitt intresse och även där kom ju magin i färger och in- och utrycken in!Tummen upp
Kortet för Onsdag blev 8 i Mynt. Fortsätter på samma spår som innan, vill lära mig mer och sitter och studerar för att lära och glömmer nästan av att det finns en annan värld utanför mina intressen. Funderar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-03-16 11:10 #185 av: zeretki

Onsdag 16/3: Kejsarinnan. Jag har funderat över att så fröer, så kanske idag borde jag göra det? :) Gå ut i skogen?

Anmäl
2016-03-18 10:46 #186 av: zeretki

Jag testade att lägga ett kort vid dagens slut, igår. Vet inte om det är "pålitligt" eller hur man ska se det, men jag tränar ju bara iallafall.
5 bägare blev det. Stämmer kanske lite.

Fredag 18/3: Djävulen. Materiella band, gamla mönster som håller en fast?

Anmäl
2016-03-21 04:52 #187 av: Tarotstollan

Måndagens kort blev 7 i Svärd.
En man som försöker att bära med sig så många svärd han orkar, han har 5 i famnen men ser sig besviket om på de 2 som ligger kvar på golvet.

Jag tolkar det som att jag har mycket att ta hand om redan, så jag behöver inte ta på mig mer bördor än vad jag klarar av att ta hand om just nu. Ta en sak i sänder och red upp det, innan jag plockar upp nytt "problem".

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-04-03 03:17 #188 av: Tarotstollan

Mitt kort för Söndagen är 7 i Mynt. Det är dags att skörda det jag sått. Stämmer skörden med det jag kan förvänta mig av det jag investerat och sått? Kan jag ändra på mina förväntningar eller får jag nöja mig med det jag fått?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-04-10 19:32 #189 av: Tarotstollan

Mitt kort för denna söndagen är 6 i Stavar. En man som rider in som en hyllad segrare / hjälte medan folk står och hyllar honom.
Riktigt så bokstavligt tolkar jag inte kortet för mig personligen men jag "firar" att jag äntligen sorterat och lagt in all tvätt som tog en bra stund.
Sen inte fastna i detta utan glädja mig för det jag gjort och känna mig stolt och sen fortsätta med nästa uppgift.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-04-11 21:47 #190 av: zeretki

Jag har glömt att uppdatera. Försöker skriva dagbok men har inte fått in rutinen än. Jag tycker däremot det går bättre och bättre att tolka. Dagens kort är verkligen bra för att lära sig! Jag fick t.ex. 5 mynt 2 dagar i rad nu när jag var sjuk med feber.

Anmäl
2016-04-14 03:31 #191 av: Tarotstollan

Gårdagens kort var Rättvisa och jag kunde inte fatta vad det skulle betyda innan lagom till det var dags att dra nästa kort!Galen
Kortet står ju för balans och det är just det jag behöver i mitt liv. Allt är upp och ner och det jag prioriterar är det jag inte måste anstränga mig kroppsligt med eller sådant som är roligt!Tyst
Dagens kort blev Drottning i Bägare. En fin dam som ändå inte verkar nöjd där hon står och tittar drömmande mot horisonten med en stor guld bägare i handen.
Jag har mycket tankar om mitt eget välmående och hur jag skall lösa det. Får vara försiktig så jag inte fastnar i dessa tankar och låter de ta över mitt liv utan att verkligen försöka se vad som egentligen händer runt om i mitt liv.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-04-15 19:58 #192 av: zeretki

Den Hängde Mannen: Att släppa kontrollen, släppa taget om människor? Något som jag har enormt svårt för ibland, mitt kontrollbehov. Rädsla för att förlora människor ur mitt liv, separationsångest...

Anmäl
2016-04-17 01:10 #193 av: zeretki

Knekt i Mynt: Ja, jag var nog rätt pessimistisk idag, och kände mig cynisk och bitter. Ibland är det nästan bättre att vänta med tolkningen tills dagen är slut, men jag blir väl bättre och bättre på att tolka - tycker jag. :)

Anmäl
2016-04-17 11:22 #194 av: zeretki

10 bägare: Glädje, lycka, harmoni. I grupp/familj och det behöver väl inte vara ens biologiska familj, tänker jag. :)

Anmäl
2016-04-18 09:04 #195 av: zeretki

5 stavar: En massa irritations-moment, folk som grälar och tjafsar? Konkurrens av något slag.

Jag vet ju redan nu att jag har en lång lista på saker som "borde" göras och jag är trött redan innan dagen har börjat. Ledsen

Anmäl
2016-04-18 20:35 #196 av: Tarotstollan

Mitt kort för idag är 10 i Mynt. Antar  att det har med mina tankar på ekonomin och att det kommer pengar snart.
Finns en liten varning i det hela, att bara för att pengar kommer innebär inte att jag kan slösa hur som helst.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-04-19 14:31 #197 av: zeretki

Page/Prinsessa i stavar: Tro på mig själv, vara självsäker och kreativ! :D
Det har stämt jättebra än så länge. Ska försöka hålla kvar den tanken/känslan nu. <3

Anmäl
2016-04-24 20:42 #198 av: zeretki

Jag arbetar med 2 kortlekar just nu, den vanliga och så en som heter GillsTarot. Jag har börjat att dra 2 kort varje dag, för att lära mig lite i taget.

Det som är mest intressant är att några dagar, som idag, så har det varit EXAKT samma kort! :D Det tycker jag är rätt häftigt när det har skett.

Idag blev det 8 svärd: Jag har känt mig lite förvirrad och disträ, gjort lite olika saker men inte riktigt vetat vad jag haft lust att göra.

Anmäl
2016-04-26 03:13 #199 av: Tarotstollan

Kortet för tisdag blev 9 i Stavar. En utmattad soldat som knäböjer och lutar sig mot en stav och 8 andra stavar står upprätt nedstuckna i marken bakom honom.
Tolkar det som att ta det lugnt, jag behöver inte göra allt på en gång och ta ut mig totalt på en dag.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-04-29 02:38 #200 av: Tarotstollan

Fredagskortet blev Narren. Ta dagen som den kommer, testa lite nytt och inte ta det så allvarligt. Får se vad det blir av det, då det är tvättdag!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-05-02 01:53 #201 av: Tarotstollan

Mitt söndagskort var Eremiten och det stämde perfekt eftersom jag valde att vara i min egen självvalda ensamhet.

Måndagskortet blev Kung i Mynt. En kung som klart visar att han inte vill vara där han befinner sig, sittandes på tronen. Hans ansikte är vridet åt sidan och där någonstans utanför kortets kant ligger hans intresse.
Det verkar vara något som upprepar sig för mig också, viljan att vara och göra annat än just det som är möjligt just nu.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-05-02 18:48 #202 av: katsy

Dagens kort Temperance

Antar att tiden är mogen att ta steget ut i det okända men ändå bekanta

Anmäl
2016-05-11 01:55 #203 av: Tarotstollan

Mitt kort för onsdag blev Drottning i Mynt.
En kvinna som har koll på ekonomin och inser att man måste planera för framtiden.  Dock tänka på att inte bara spara pengar utan även lägga undan lite för nöjen.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-05-15 02:53 #204 av: Tarotstollan

Söndagskortet blev 5 i Mynt.
Kortet föreställer en kvinna med ett barn i famnen och en man som står med sin hatt i handen. De står under ett vackert fönster med 5 ut - smyckade gula och gröna brickor i.
Ljuset lyser starkt genom den ena brickan ner på golvet.
Tolkar som att det finns ett ljus i mörkret, ge inte upp det gäller "bara" att hitta det.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-05-23 00:36 #205 av: Tarotstollan

Gårdagens kort var 6 i Bägare, ett glädjekort men också varning om att fastna i drömmar om det som varit och inte gå vidare och framåt.

Dagens kort blev Vagnen. Gå framåt, inre eller yttre resor.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-05-29 04:38 #206 av: Tarotstollan

Söndagskortet blev Page i Mynt. En ung man som står och håller lite nonchalant i ett Mynt han verkar inte bry sig om han tappar det eller vad som händer i hans omgivning.
Tolkar det som att jag är avstängd för det som är runt mig och bara vill bort till något annat och det stämmer verkligen.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-06-01 02:01 #207 av: Tarotstollan

Onsdagskortet är 10 i Stavar.
En man som kämpar sig sakta framåt bärandes ett knippe med stavar.
Tolkar det som att det blir en jobbig dag men om jag tar det sakta så går det, ett steg i sänder.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-06-13 20:51 #208 av: Tarotstollan

Dagens kort är 9 i Svärd. En kvinna som sitter upp i sin säng, verkar antingen haft mardrömmar eller mycket annat att tänka på som hindrar henne från att sova.
Tolkar det som att jag har mycket att tänka på som gör att jag inte kan slappna av och ta det lugnt, leva i nuet och det stämmer bra.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-06-28 01:39 #209 av: Tarotstollan

Tisdagskortet blev Ess i Stavar. En ny idé, en känsla av att jag vill börja arbeta med något nytt....

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-07-11 01:04 #210 av: Tarotstollan

Måndagens kort blev 10 i Bägare.
Bästa och lyckligaste kortet i hela leken?  Var försiktig så allt inte bara är en fantasi eller illusion!
Trygghet, glädje, njuta av det jag har.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-08-30 23:54 #211 av: Tarotstollan

Ett tag sedan jag lade in dagens kort för  mig här. 
Så morgondagens kort blev 5 i Bägare. En man sitter på knä och är helt förtvivlad över de 3 tomma bägarna framför honom, han ser inte de fulla och gnistrande bägarna bakom sin rygg.
Tolkar som att visst livet är jobbigt och det finns massor av tråkigheter som kan och kommer att hända men det finns roliga och trevliga saker också. Det gäller bara att hitta och se dem och ta tillvara på dem. Försöka tänka och se positivt framåt och inte hamna inte negativa tankar och känslor.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-09-22 21:14 #212 av: Tarotstollan

I två dagar har jag nu dragit Ess i Bägare.
Funderar på vad det kan betyda men tolkningen blir nog lite luddig, jag vet att jag har flera positiva saker framför mig och det är det jag fokuserar på nu.
Hoppas på att det skall leda vidare till andra positiva saker.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-10-06 10:57 #213 av: Sagaliten

Har faktiskt gått så långt nu, för att försöka förbättra mina takortkunskaper att jag lägger en dagstjärna med 5 kort (elementstjärna)

Men om jag ska ta bara dagens kort av det så borde det kanske vara "nyckeln"?
Är ju den som är mest övergripande över hela dagen.

Där fick jag 6 i mynt omvänt som väl ska vara lite att man tappat trådarna i livet...
Ett beslut som är kopplat till de mer materiella, något kopplar till utbildning eller ekonomi som ej är fördelaktigt kanske rent av vårdslös med ekonomin, om jag nu tolkar rätt
Inte lovande utifrån att jag har en investeringsmöjlighet som strulat och nu ska redas upp där jag ska bestämma om jag ska satsa eller kan der vara för bra för att vara sant?

Anmäl
2016-10-06 23:56 #214 av: Tarotstollan

#213. Jag använder aldrig upp och nedvända kort. Faktiskt har jag inte ens kollat upp vad korten står för negativt, det är bäst så känner jag. Det negativa tycker jag att jag märker så tydligt ändå, så jag känner inte något behov av att vända på korten.

De senaste dagarna har jag dragit 2 i Stavar två dagar efter varandra och idag drog jag Döden. Jag vet ju vartåt de pekar men det är svårt att lägga vissa saker bakom sig. Det är bara att fortsätta jobba på saken och hoppas att det blir bättre med tiden. 

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-11-16 02:54 #215 av: Tarotstollan

Dagens kort blev Knekt i Bägare.
En man som vill fira något. Mycket känslor och kanske romantik. Fira något positivt.
Just nu känns det kortet bara som ett stort ?, får se om jag får något svar på vad detta skall betyda under morgondagen.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-11-28 06:38 #216 av: Tarotstollan

Dagens kort för mig blev 6 i Stavar. Något som jag skall fira och känna mig stolt och glad över. Hm? Ja, vad det är får jag väl se i kväll hoppas jag.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2016-12-23 05:26 #217 av: Tarotstollan

Kortet för dagen före dopparedagen blev 10 i Mynt.
En koffert fylld med mynt, en ekorre och en sköldpadda. En snabb och en långsam.....
Skynda långsamt, till slut når du fram och ekonomin är tryggad, för tillfället!Skämtar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-03-07 13:16 #218 av: Anngerd

Dagens kort är nio stavar.

För mig symboliserar det att dra sig tillbaka och samla kraft för det som komma ska. Känns som det stämmer bra.

Anmäl
2017-03-07 15:24 #219 av: [NeferNefer]

Jag behöver ett dagens kort idag, för jag har ett viktigt möte lite senare. Så ... 

Kortet blev 2 mynt. Det ser ut som att jag inte blir nöjd med utfallet av mötet, eftersom jag tänker i pengar. Däremot kommer mötet att leda till en massa andra saker längre fram, och det kommer att visa sig vara mycket bra för mig. Fast det är inget jag kommer att veta om nu eller vid mötet.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-03-09 01:08 #220 av: Tarotstollan

Knekt i Stavar.
Tycker dessa knektar förföljer mig  denna månaden.
Bara en tom hjälm med hål för ögonen  som stirrar på mig...
Det känns hotfullt, obehagligt och samtidigt något vaksamt över det.
Vet ärligt talat inte riktigt hur jag skall tolka detta...

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-03-09 01:15 #221 av: [NeferNefer]

Åhå. XII, Den hängde. Något ska jag lära mig idag. Vet inte om jag har lust med det. Speciellt inte om det innebär att jag måste offra något. Nåja, vi får väl se.

Vad gällde #219 kom pengafrågan inte ens upp på mötet, och i övrigt kändes det som att det från början inte var helt positivt men jag lyckades vända uppmärksamheten åt vad jag tyckte är rätt håll, så jag är nästan nöjd med mötet. Vi får se om det leder till bra saker längre fram Tummen upp

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-03-09 09:46 #222 av: [NeferNefer]

#221: Jaha, här går det undan. Först får jag besked om att en mycket trevlig äldre familjemedlem till ett par synnerligen goda vänner hastigt har gått bort, och nu gick min blender sönder. KämparJa, jag anade oråd direkt jag såg kortet. Hoppas det räcker nu med olyckor. Hjärta

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-03-09 11:27 #223 av: [NeferNefer]

Och jaha igen. Ännu ett dödsbesked, en gammal släkting till en annan god vän. Funderar

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-03-09 20:24 #224 av: Tarotstollan

Så tråkigt NeferNefer, jag beklagar!Ledsen

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-03-09 20:55 #225 av: [NeferNefer]

Tja, jag kände bara den första av de två avlidna, och dödsfallet var väntat även om vi inte visste exakt när han skulle gå över. Så för min del är det inte så farligt, vilket jag är glad för. Jag har haft nog med dödsfall omkring mig för ett bra tag framöver. Men det var märkligt, först drog jag ett kort som jag tyckte kändes olycksbådande, och sen fick jag två dödsbud (som iofs inte direkt rörde mig utan snarare mina vänner) och blendern gick sönder. Nu undrar jag bara vad det är tänkt att jag ska lära mig av detta? Livet är kort, njut innan det är för sent? Eller? Funderar

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-03-12 14:27 #226 av: Anngerd

Dagens kort är två stavar.

Jag tolkar det som om jag egentligen har ganska mycket att  göra men dagdrömmer mest och är någon annanstans i tankarna. Jag kommer att få en ganska tråkig dag.

Får se om det stämmer

Anmäl
2017-03-12 14:37 #227 av: Anngerd

Jag drar tre kort för måndag:

Tre i Bägare, prinsessa i mynt och XXI.

Jag tolkar korten som om det blir beröm och någon slags festlighet på grund av en prestation. Jag kommer att känna mig glad och tillfreds med detta.

Anmäl
2017-03-12 20:30 #228 av: Tarotstollan

Så kul att läsa era personliga tolkningar av korten, som många gånger inte alls har med grundbetydelsen av hur korten egentligen "skall" tolkas!
Härligt!Tummen uppGlad

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-03-13 06:01 #229 av: Tarotstollan

Mitt kort för idag blev Kung i Bägare, samma som igår och det har även dykt upp och ramlat ur leken när jag blandat leken dessa dagar.
Tydligen en envis man som vill att jag skall ta tag i mina känslor och se till att jag kommer vidare...
Lättare sagt än gjort!FunderarLedsen

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-03-15 04:08 #230 av: [NeferNefer]

Mitt kort för dagen är Svärdknekt. Det blir någon form av stridighet, jag rycker ut för att rädda eller beskydda någon, och det går utan att tänka ens.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-03-27 03:41 #231 av: Tarotstollan

Måndagskortet blev Drottning i Stavar.
En kvinna som spänner sina ögon i mig och uppmanar mig att ta tag i saker och ting. Grunden är redan lagd, så vad väntar jag på?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-04-28 21:20 #232 av: [NeferNefer]

Jag drar ett kort för min helg. 9 svärd. Det är inte dags att agera än. Allt är inte färdigt. Avvakta. Något annat än det jag hade tänkt finns i några personers planer, och det kommer att passa mig bättre än det jag själv tänkte.

(Jag har funderat över min karriär, möjligen influerade det kortet ...)

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-04-29 03:55 #233 av: Tarotstollan

Jag drog ett kort för lördagen och det blev ett riktigt överraskningskort, 10 i Bägare. En hund och katt sover framför en öppen eldstad, ser ut att bli en riktig slappardag i hemmets vrå!Tummen upp

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-04-29 03:56 #234 av: [NeferNefer]

Så skönt, Tarotstollan Förlägen

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-05-01 00:09 #235 av: [NeferNefer]

Mitt helgkort verkar vara mer karriärrelaterat än helg-dito, som jag misstänkte. Får fokusera bättre nästa gång jag drar ett dagens kort Glad

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-05-05 08:28 #236 av: [NeferNefer]

Fast jag envisades med att jag skulle ha ett kort ramlade det ut två stycken. Vid andra försöket gav jag upp för jag vet ju att korten har rätt.

Korten jag fick var 6 bägare och 7 bägare. Lite lustigt, för jag vet ju att min lek är välblandad. Jag har inte sorterat den nånsin sen jag fick den.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-05-05 21:44 #237 av: Tarotstollan

#236. Ja, ibland kan leken vara envis!Skämtar Har varit med om att jag tappat samma kort på golvet 3 gånger medan jag blandat och då insett att det är det kortet som gäller och inget annat.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-05-08 05:51 #238 av: Tarotstollan

Måndagskortet blev Måttfullhet.
På kortet svävar en kvinnlig ängel under ett takfönster där ljuset lyser över ängeln. I vänsterhanden har ängeln en eldslåga och högerhanden skickar ängeln någon sorts energistrålar nedåt mot golvet.

Ett svårt kort att tolka som vanligt. Ett kretslopp av ljus och energi som förhoppningsvis skall ge mig mer energi för att kunna balansera mitt liv.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-05-23 21:45 #239 av: Anngerd

Morgondagens kort är III Kejsarinnan.

Jag tolkar det som att jag är i balans med mig själv och att jag gör något kreativt som skapar trivsel och är något fint.

Anmäl
2017-05-24 05:20 #240 av: [NeferNefer]

Dagens kort för mig: myntknekt. Mina ekonomiska planer går som på räls, allt ordnar sig. Vilket ju är lämpligt eftersom jag får lön idag Skrattar

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-06-08 03:10 #241 av: Tarotstollan

Har dragit 2 i Stavar, 3 dagar i rad nu! Undrar om det kortet vill säga mig något?Skämtar
Antar att jag måste välja vilken väg jag skall gå och sätta igång, tyvärr har jag ingen lust att välja. Tycker att det är tillräckligt att bara vara just nu...

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-06-08 03:17 #242 av: [NeferNefer]

Dagens kort: Svärddrottning. Jag ska fatta ett möjligen avgörande beslut. (Undrar angående vad?)

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-06-09 17:42 #243 av: [NeferNefer]

Jag fattade faktiskt ett beslut, fast jag inte trodde det när jag drog kortet. Jag beslöt att inte söka en tjänst, eftersom jag inte var så intresserad av den som jag trodde.

Dagens kort för mig: XII den hängde. Hoppsan.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-06-11 16:34 #244 av: [NeferNefer]

... intressant, med den Hängde. Idag fick jag 10 svärd. Hm.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-06-11 22:00 #245 av: Tarotstollan

Mitt kort för idag är Eremiten och det stämmer bra. Har bara suttit här ensam och inget gjort och ingen som varken ringt mig eller jag ringt heller för den delen.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-06-22 05:59 #246 av: Tarotstollan

Morgondagens kort blev 9 i Svärd.

Mycket funderingar och tankar på vad som varit och vad som skall ske eller vad jag vill skall ske. Svårt att fokusera på en sak i sänder. Tankarna följer med in i drömmarna och gör att det känns som att jag aldrig får någon riktig vila.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-06-22 08:42 #247 av: [NeferNefer]

Mitt kort blev XIX Solen, och tro mig, det är precis vad jag behöver. En ljusning.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-06-23 10:01 #248 av: Tarotstollan

Midsommaraftonens kort blev 2 i Mynt.
Balansera upp 2 ekonomiska val och välja det bästa, för att kunna komma vidare.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-07-03 03:26 #249 av: [NeferNefer]

Dagens kort för mig är 3 stavar. En lite upp och ner dag, men som månadens kort säger är jag på rätt väg, och allt går åt rätt håll med stadiga steg. Jag är starkare och mer målmedveten än jag har varit på länge.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-07-04 00:04 #250 av: [NeferNefer]

Lite upp och ner dag var ordet. Bra är dock att jag är på rätt väg. Glad

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-07-04 10:04 #251 av: [NeferNefer]

Dagens kort för mig är 9 svärd. Hinder, problem, depression - men det går över och allt blir bättre.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-07-04 21:59 #252 av: Tarotstollan

Mitt kort för idag är 3 i Mynt. Jobba med mina intressen och få glädje och utveckling av det.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-07-04 22:22 #253 av: [NeferNefer]

Mitt dagens kort verkar stämma. Allt blir bra.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-07-06 09:29 #254 av: [NeferNefer]

Dagens kort. 6 svärd. En lösning på mina problem är inom synhåll nu. Allt blir lättare.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-07-08 01:51 #255 av: [NeferNefer]

Kort för idag lördag:

XVII the stars och 3 stavar.

Jag ser de här båda korten sammantaget som en mycket stark bekräftelse på att jag är på rätt väg och att allt kommer att lösa sig för mig. Det blir dessutom en riktig toppendag för mig med insikter och allt möjligt trevligt Skrattar

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-07-08 03:09 #256 av: Tarotstollan

Drog 7 i Stavar för andra dagen i rad!
Många och olika saker att välja mellan att arbeta med. Det stämmer, för här finns mycket att ta tag i om jag vill!Skämtar


Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-07-12 06:33 #257 av: [NeferNefer]

3 stavar igen Glad

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-07-16 12:04 #258 av: MartaKristin

Drottning i Pentagram drog jag idag. Vanligtvis brukar det stå helt still i skallen när jag drar ett svitkort, har allltid haft svårt att tolka dem. Men idag bara sprutade det ut tankar och känslor som jag fick av kortet! Det ska bli spännande att se vad denna dag har att erbjuda.

Anmäl
2017-07-18 09:24 #259 av: [NeferNefer]

3 i bägare för mig idag. Överflöd och glädje Skrattar

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-07-18 20:34 #260 av: [NeferNefer]

Och det blev verkligen mycket glädje Skrattaroch lite överflöd också dessutom.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-07-19 12:38 #261 av: MartaKristin

Idag drog jag först Djävulen och sedan Bägarnian. Det kanske är dags att sluta upp med att ständigt vilja ha mer  och ta ett steg tillbaka och njuta av det jag har? 

Anmäl
2017-07-19 12:57 #262 av: [NeferNefer]

Haha, jag fick 3 svärd! Det har bara varit 3:or för mig på sistone, eller 3x2 (6 svärd), 3x3 (9 svärd) eller 3x4 (the stars).

Idag säger mitt 3 i svärd att jag reser mig ur och över problemen och svårigheterna som jag mött på sistone.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-07-19 22:17 #263 av: Tarotstollan

Själv har jag haft kort ur stora Arkanan 5 dagar i rad. Dagens kort är Den hängde och morgondagens är Kejsaren.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-07-20 03:52 #264 av: [NeferNefer]

Intressant hur det blir och hur det är, Tarotstollan. Men nu får vi se om vi byter så jag får stora arkanan och du treorna, för mitt kort för idag är I The Magician! Nu går jag vidare mot nya äventyr Tummen uppDet känns som att nu börjar den nystart jag har längtat efter.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-07-21 03:30 #265 av: Tarotstollan

Fredagens kort blev Knekt i Stavar.

Grunden finns lagd, nu är det dags att börja arbeta också.Skämtar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-07-21 06:10 #266 av: [NeferNefer]

Hupps... Jag fick XIII Döden.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-07-21 06:33 #267 av: Tarotstollan

#266. Ja det är väl konstigt, varje gång det kortet kommer fram så hoppar man till lite grand, även om man vet att det inte betyder det folk tror!Glad

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-07-21 06:49 #268 av: [NeferNefer]

Hahaha, ja, så är det Skrattar

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-07-21 09:34 #269 av: Anngerd

Mitt kort för dagen är V Översteprästen vilket med min tolkning gör att jag kommer att moralisera. Jag kommer tydligen att möte omoral om man nu kan säga så och i mitt inre moralisera över någon annans handlingar eller sätt. Blir nyfiken över vad det kan vara. Glad

Anmäl
2017-07-22 11:30 #270 av: [NeferNefer]

Jaha, fast jag flera gånger sa "ett kort för dagen, tack" med betoning på ett blev det två.

XVII Stars och Svärdkung. Sannerligen tror jag att det är fortsättning på mitt tema om nystart. Allt blir bra, jag återtar min egen styrka och kraft och kommer i balans personligt, ekonomiskt och andligt.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-07-23 03:44 #271 av: Tarotstollan

Mitt kort för söndagen blev Tornet. Det är det 6:te kortet för denna veckan som är från stora arkanan.
Det som jag byggt upp och trott på är nu borta och jag får börja bygga upp något nytt och tänka i nya banor för att kunna gå vidare.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-07-28 06:11 #272 av: Tarotstollan

Fredagskortet blev 10 i Svärd.Förskräckt
Det kommer tydligen att bli en riktigt tuff dag. Måste verkligen se till att jag kommer till ett avslut med något nu, vilket av det får väl förhoppningsvis visa sig senare, då det finns ganska så mycket att välja på!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-07-28 11:47 #273 av: [NeferNefer]

Och jag fick än en gång två kort fast jag sa "ett kort" Glad

XVI Tornet och V Påven. Uschiamej.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-07-30 12:24 #274 av: MartaKristin

III i Svärd, och känner redan nu att kommunikationen brister mellan mig och min sambo. Näe. 

Anmäl
2017-07-31 13:13 #275 av: [NeferNefer]

Vad gäller Tornet som jag fick sist tror jag det handlar om min allmänna känsla för närvarande. Det känns som att jag inte har grepp om någonting längre, allt bara rasar samman framför mig. Påven vet jag inte alls ... 

Men jag drar ett kort för idag: 8 mynt. Och det var helt i linje med mina tankar just nu. Jag håller på att bygga upp en stabil ekonomisk grund, och det här kortet bekräftar att jag gör rätt och kommer att lyckas GladBra, då är det bara att fortsätta och inte fundera så mycket kring huruvida jag gör rätt eller fel.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-07-31 22:21 #276 av: Tarotstollan

Dagens kort var återigen 10 i Svärd.  Ja, vad skall jag säga...

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-08-01 05:37 #277 av: Tarotstollan

Tisdagens kort blev Vagnen.
Något som rör sig framåt och döma av kortets utseende i väldig fart. Vagnen dras i full fart av hästar genom vattenkaskader och vågor.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-08-01 05:42 #278 av: [NeferNefer]

Jag fick 1 svärd. Jag får ett viktigt besked som stärker mig. 

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-08-01 12:49 #279 av: Anngerd

Dagens kort är sju mynt!
Ett ganska tråkigt kort som kan tänkas ha en negativ klang. Stämmer in på min sinnesstämning av att inte ha lyckats slappna av ordentligt trots semester. Men kortet står också för tro och hopp.
Jag kommer att strukturera upp  almanackan med tid för andra men också för egen tid. Så kommer problemet att lösa sig. Skrattar

Anmäl
2017-08-02 08:26 #280 av: Anngerd

Mitt kort i dag 2 stavar.
Dualitet, jag får främmande av en kär vän så det stämmer. Starka viljor och någon typ av styrkemätning? Så tolkar jag korten.

Anmäl
2017-08-02 08:32 #281 av: [NeferNefer]

Jag får tio i mynt och V Påven. Denna påve igen ... då måste jag verkligen fundera över vad den betyder för mig.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-08-02 17:49 #282 av: [NeferNefer]

Påven/ översteprästen, nummer 5. Femmor ser jag överallt för närvarande, så det är visst extra viktigt.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-08-03 10:04 #283 av: [NeferNefer]

De två senaste gångerna jag drog dagens kort flög alla korten ur min hand och ut på golvet. Hoppas det inte händer idag igen. Håll tummarna för mig!

Svärdsknekt. En förkämpe, en riddare, någon som kämpar för min sak. Härligt GladDet behövs.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-08-03 13:20 #284 av: Anngerd

Tre svärd
Olycka, att bli sviken. Jag hoppas att det inte blir så.

Anmäl
2017-08-03 13:37 #285 av: Amandla

#284 För  mig står 3 svärd även för att vara tvungen att ta ett svårt beslut.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2017-08-03 13:41 #286 av: Anngerd

Intressant tolkning, det tar jag med mig.👍

Anmäl
2017-08-03 13:42 #287 av: Amandla

Tummen upp

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2017-08-04 09:39 #288 av: Tarotstollan

Dagens kort är 4 i Mynt.
Lite osäker på hur jag skall tolka kortet....
Det sitter en kille med 4 Mynt i famnen, han ser ut som att han vet vad han har och gärna vill ha mera men han tänker inte satsa något med de mynt han redan har!
Kanske betyder det att jag skall avvakta ett tag och se vad som händer de närmaste dagarna.Funderar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-08-04 09:46 #289 av: [NeferNefer]

Jaha, jag han knappt säga "ett kort för dagen ..." innan tre kort flög ur ur leken och över tangentbordet. 

10 i stavar, XIII Döden och 7 i bägare.

Slut på en period i mitt liv. Nu kommer jag äntligen att blomma upp och ägna mig åt det jag ska. Tack.

Jag vill tillägga att 10 i stavar var först, och det har att göra med en jobbig situation jag är i men avser att avsluta. Döden är en välkommen bekräftelse på att nu blir det förändring, jag tar mig ur den här situationen. 7 i bägare brukar tolkas på ett inte odelat positivt sätt men för mig här och nu talar kortet om att allt ordnar sig och jag kommer att ha alla de resurser jag behöver.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-08-05 07:15 #290 av: [NeferNefer]

6 stavar. Jag reser mig över den här situationen som jag håller på att frigöra mig från (se inlägg 289). Allt ordnar upp sig på bästa sätt. 

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-08-07 04:46 #291 av: Tarotstollan

Måndagskortet blev Knekt i Bägare.
Ett mörkt och lite skrämmande kort, riddarhjälmen som är tom ser ut som om den är på väg att sjunka i mörkt grönfärgat vatten. Jag ser vattenvirvlar och konstiga skepnader.
Inte ett vanligt utseende på detta kortet och det gör det extra svårt att få grepp om det.
Jag tolkar det som att det finns dolda eller undangömda känslor som jag inte vill kännas vid. Att de sjunker djupare in i mitt inre om jag inte plockar fram dem och funderar på vad de betyder.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2017-08-07 08:16 #292 av: [NeferNefer]

9 Bägare. Nu verkar allt gå min väg!! 

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-08-07 09:29 #293 av: Anngerd

Stjärnan
Jag tolkar det som att jag nu kommer att få det mer som jag vill inte låta mig sitta fast i alla måsten så hårt.

Anmäl
2017-08-09 12:31 #294 av: Anngerd

Lyck hjulet
Jag tolkar detta som att något positivt kommer att hända, troligen idag. Blir spännande att se😁

Anmäl
2017-08-10 05:39 #295 av: [NeferNefer]

Mitt kort för dagen är Stavkungen.

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2017-08-10 06:14 #296 av: Tarotstollan

Och jag fick 5 i Bägare.Ledsen Nu gäller det att försöka se det positiva under dagen.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.