Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Tolkningar

tarotläggning

2015-05-17 10:40 #0 av: Anngerd

Hej! Jag skulle vilja öva mig på att lägga och tolka tarot så om ni är intresserade så lägger jag gärna lite kort för er. Jag vill ha en specifik fråga , hade tänkt att läägga för fem stycken. Eftersom jag ska lära mig så behöver jag feed back.

Anmäl
2015-05-17 10:47 #1 av: [NeferNefer]

Hej Anngerd, vad spännande! Min fråga rör min livsväg, är jag på rätt väg?

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2015-05-17 11:20 #2 av: Anngerd

Då gör jag ett försök.
Jag tolkar korten så här:
du är väldigt duktig och kunnig i det du gör. Detverkar som om du lägger ner mycket kraft och energi i det du gör. Det ser ut som om du väntar på ett svar eller ett meddelande från någon. Eller också är ett brev på väg till dig. Du har turen på din sida och alltverkar gå din väg i rätt riktning men korten varnar för att lita på fel person eller satsa på fel sak. Korten råder till eftertanke och kanske istället för att satsa på en person/projekt istället samverka. Så var försiktig med vem du litar på så går det jättebra.
Lycka till och hoppas att du fick svar

Anmäl
2015-05-17 11:23 #3 av: [NeferNefer]

Vad duktig du är! Jag anser mig vara duktig och mycket riktigt väntar jag på ett svar. Intressant, det du skriver om att samverka i stället för att satsa på ett projekt, för det är just ett projekt jag väntar på svar om. Jag ska ha dina råd i åtanke. Tack så mycket Blomma

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2015-05-17 11:29 #4 av: Anngerd

Tack för snabb feed back, alltid kul och veta specillt när man övar. Såg docknu att man inte får erbjuda gratisläggningar hur som helst så troligtvis låser de tråden. Det är något som jag totalt missat.

Anmäl
2015-05-17 11:57 #5 av: Torahzen

Hej! 

Vad är mitt nästa steg för att slutföra min utbildning?

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2015-05-17 13:25 #6 av: Amandla

Jag låser tråden så länge, Anngerd. Pm:a sajtvärden och be om tillstånd att få fortsätta med den. 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl