Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tarotleken

Plocka med korten?

2015-05-10 01:22 #0 av: Tarotstollan

Händer den att ni bara sitter och plockar med korten utan att lägga någon stjärna eller ha någon direkt fråga?
Bara sitter där och tittar på någon detalj, bläddrar vidare, kanske sorterar korten i olika högar för ingen anledning alls?
Eller anser ni att korten plockar man bara med när det är dags att fråga något med en stjärna eller så?

Man kan kanske se det som en sorts meditation!Funderar

Jag har gjort det förut och kommer säkert att göra det igen men just nu är det längesedan jag gjorde någonting riktigt med korten. Ja, förundantag av  att dra varje dag kort då!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-05-10 07:28 #1 av: Magi-cat

Visst kan man plocka med korten som meditation! Ibland har jag gjort det och det händer att blicken fastnar på något, en symbol eller detalj som jag inte tänkt på förut.

Då kan man spinna vidare varför ögat fastnade där just då...

”Hej, sa Sniff. Jag har hittat en alldeles egen väg. Den ser farlig ut.” ”Hur farlig”, frågade mumintrollet. ”Jag skulle närmast säga enormt farlig”, sa Sniff. ”Då måste vi ha smörgåsar med oss”, sa mumintrollet. ”Och saft.”

Anmäl
2015-05-10 09:21 #2 av: fridelfina

Jo, oftare det än göra en läggning!

   
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.