Sajten och medlemmarna

Intuitionsövning

2015-05-05 11:27 #0 av: Amandla

Här på Tarot brukar vi ha en intuitionsövning varje dag. Den som först känner rätt svar och skriver in det i aktuell tråd får göra övningen dagen därpå.

Vill du göra en övning på egen hand så går det bra, men det får bara finnas en sådan per dag förutom den dagligt återkommande övningen  annars finns risken att loggen fylls med övningar och medlemmarnas frågor knuffas ner. Kalla din övning i så fall för "Intuitionsövning 2" plus dagens datum.

Ämnet för övningen får inte snudda vid avläsning, som ex. frågan "är jag gravid" eller "får jag jobbet". Sådana inlägg tas bort direkt av admin.

  • Först skapar du en ny tråd, rubriken ska vara Intuitionsövning + dagens datum, alternativt Extra intuitionsövning + dagens datum, beroende på vilken av övningarna du svarade rätt på.

  • Välj kategori Övningar.

  • Skriv din fråga.

  • Sedan kryssar du i rutan för "skapa undersökning" som finns under skrivrutan. Då kommer det fram en ny ruta där du skriver in de olika svarsalternativen,  4-7 alternativ är lagom. Dubbelkolla så att allt ser rätt ut, det går inte att rätta i den här rutan i efterhand.

  • Publicera inlägget.

  • Nu klickar du själv i det rätta inlägget och skriver det rätta svaret. 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2015-05-06 18:12 #1 av: fridelfina

Borde kanske fästas överst eller?
Bra info!

   
Anmäl
2015-05-06 18:42 #2 av: Amandla

Tråden ligger överst (under Aktuellt just nu). Dessutom ligger den i lexikonet så varje gång någon skriver intuitionsövning så blir det markerat. 

Tillägg: Fast tack vare teknikens under så blir det inte markerat just nu, fattar inte? Aja.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2019-05-07 10:39 #3 av: Wonnalesan

På darriga ben ska jag prova idag...Kram och tack Amanda!Kramas från WLBlomma

Anmäl
2019-05-07 17:11 #4 av: Amandla

Tummen uppKramas

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.