Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tolkningar

Dåtid.

2015-04-29 01:45 #0 av: Tarotstollan

Jag antar att de flesta som antingen går till en tarottolkare eller tolkar själva är mest intresserade av framtiden men hur många av er har tittat på dåtiden lite närmre?
Är det någon av er som gjort det och fått svar som stämmer eftersom ni kunnat kontrollera att det stämmer?
Jag har funderat på att gå djupare in i frågor som har med dåtiden i mitt liv att göra men hur skall jag veta att de svar jag får verkligen stämmer? De jag skulle vilja fråga finns inte kvar i detta livet.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-04-29 13:20 #1 av: Amandla

Jag har lagt mycket dåtid, och då har jag oftast ställt frågan ungefär så här "vad har lett fram till att jag gör si och så i olika situationer?". När jag lägger tarot för mig själv är det oftast för att lära mig mer om mitt inre, min själs utveckling, tidigare liv osv. och då är dåtid en mycket användbar nyckel.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2015-04-29 16:02 #2 av: Skogshumblan

Jag tycker man kan få fram mycket med dåtidsperspektiv. Jag har inte lagt så medvetet som Amandla för specifikt dåtid men ändå fått fram endel saker.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.