Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Snackistrådar - vi snackar om allt!

Hur ofta?

2015-04-28 02:06 #0 av: Tarotstollan

Hur ofta ber dina vänner, bekanta eller släktingar om att du skall dra några kort för dem, gratis?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-04-28 13:01 #1 av: Amandla

I början var det väldigt ofta, alltför ofta. Vissa fick jag säga ett skarpt nej till ett antal gånger för de ville bara ha mer och mer och mer. Numera händer det mycket sällan.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2015-04-28 19:11 #2 av: Tarotstollan

Jag har en kompis som kanske ber mig någon gång i månaden, hon har det ganska så rörigt just nu. Jag drar gärna eftersom jag behöver öva och vi tolkar ihop, så det blir inte så jobbigt. För övrigt tror jag bara att det är ca 5 personer som vet att jag har tarotkort och vad man använder dem till.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-04-29 16:04 #3 av: Skogshumblan

Förutom er här inne har jag en vän med två döttrar som är andlig på det här sättet. Det händer enstaka gånger att vi lägger för varandra. Oftast kan vi läsa av varandra utan kort och det gör vi lite då och då. 

Jag skulle inte tycka om att mina bekanta eller familj bad mig lägga för dem. Det känns för nära och personligt. Däremot kan jag när jag tycker att det känns ok erbjuda mig lägga för dem men det är en annan sak. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.