Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tarotleken

Tarotlek i annan storlek.

2015-04-13 03:07 #0 av: Tarotstollan

Arbetar du med eller har du någon lek som du önskar fanns i mindre eller större storlek? I så fall vilken och varför?

Just nu önskar jag att de två lekar jag har av Ciro Marchetti, "Gilded" och "Legacy" hade funnits i mycket större storlek! Hade gärna velat ha dem både som tarotlekar men även som bilder i ramar.
http://www.aeclectic.net/tarot/cards/gilded/
http://www.aeclectic.net/tarot/cards/legacy-divine/Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-04-14 18:45 #1 av: Evelina!

Jag önskar mig Cosmic-leken i Lo Scarabeos mini-format.

/Evelina, sajtvärd på löpning, medarbetare på inredning och kaninhoppning

Anmäl
2015-04-14 19:38 #2 av: Tarotstollan

#1. Ja, en mini Cosmic hade inte varit helt fel! Det är ju så klara och enkla bilder på den, så det skulle ju inte vara svårt att se vad bilden föreställer om den är mindre.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-04-15 09:47 #3 av: [Cupsy]

Tarotstollan,

Vad jag förstår så finns det en större lek av "Legacy of the Divine". Det är en Special edition-upplaga där man får med en sammetspåse och en signerad poster. Den ska mäta ca. 14cm x 8cm (fick omvandla från inches så kanske inte stämmer på millimetern..! :) )

Standard leken är typ 11cm x 7cm..

Hittade en bild på nätet där jag tycker att den övre raden av kort ser mindre ut än den understa raden..Eller är det jag som ser i syne? :)

http://s435.photobucket.com/user/starlightexp/media/100_1111.jpg.html

Anmäl
2015-04-15 18:28 #4 av: Tarotstollan

Tack för infon, det skall jag kolla upp närmre.Tummen upp Jo, jag tycker också att de ser större ut och jag har redan funderat på att köpa den.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-04-15 22:15 #5 av: [Cupsy]

Jag beställde hem standardleken för några dagar sen. Bortsett från att några av hovkorten ser lite konstiga ut i ansiktet så älskar jag illustrationerna. SkämtarDet som störde mig mest var att korten var så hala. Papperskvaliten kändes sådär, sladdrigt och tunt liksom..? Funderar

Anmäl
2015-04-15 22:50 #6 av: Tarotstollan

Får väl hälsa dig Cupsy välkommen in hit till oss på Tarot också!Glad
Ja, det är ju tyvärr ganska så många lekar som tillverkas så sladdriga och tunna numera. Jag vet inte om de kanske är mer hållbara än den gamla sorten. Jag har inte använt någon av dem ännu, vet bara att man får vara extra försiktig med dem när man blandar så inte korten böjer sig.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-04-15 23:17 #7 av: [Cupsy]

Tackar. Ler

Ja, trist är det i vilket fall när vissa lekar inte känns "rejäla"... Ledsen

Anmäl
2015-04-17 07:50 #8 av: Challa86

Jag skulle vilja att Shadowscapes kom ut i ett större format så man verkligen kan se korten i detalj.  Glad

challameow.wordpress.com 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.