Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering

Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Kanalisering

Kontakt på andra sidan?

2015-02-01 21:26 #0 av: fridelfina

Ni kloka tarot-människor:

Är det nån här som har kontakt på andra sidan? Jag kallar mig inte medial, dock är jag väldigt receptiv när det gäller andras känslor och energier. Har själv aldrig haft nån kontakt från andra sidan på något sätt. Men nu är jag fundersam, kanske det beror på omständigheterna men.... jag har mist en mycket nära person och har vid ett par tillfällen den senaste tiden känt det som att jag blivit luggad eller petad på huvudet, brukar de göra så? Det här låter kanske helcrazy... och kanske det bara är vad jag vill, ha en kontakt med min kära släkting som rycktes bort under så drastiska omständigheter.... (Har skrivit samma tråd på Druid och Shaman också)

Storgråter

   
Anmäl
2015-02-01 22:02 #1 av: Tarotstollan

Jag beklagar din släktings bortgång.
Tyvärr har jag inga sådana gåvor men jag har läst och hört att de på andra sidan kan göra lite olika saker för att påkalla våran uppmärksamhet. De kan ju öppna och stänga dörrar, greja med det elektriska och det kan uppstå konstiga lukter, man kan känna smekningar över en arm eller håret osv.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-02-01 22:12 #2 av: fridelfina

Tack! Ja, har också läst och hört om det bara. 

Det är en så tragisk händelse, inte bara hens bortgång utan hens förälder som agerat så vansinnigt fel och ställt till ett kaos utan dess like. Det vart som en tredubbel kris.... Och det vart så mycket ouppklarat. 

Kan vara jag som väljer att tolka sensationen luggning/huvudpetet som jag vill, eller så är det hen som vill göra sig "sedd"? Första gången slog jag det åt sidan, men när det upprepats 2 ggr till blir jag ju fundersam....

   
Anmäl
2017-03-07 13:47 #3 av: Anngerd

Hej!
Jag skulle tolka detta som kontakt med andevärlden. Det har nu gått en tid och du har säkert upplevt fler konstiga saker. Kanske är du nu säker på att det är andekontakt. Någon som vill trösta och förmedla att hen har det bra.

Anmäl
2017-03-07 14:20 #4 av: Amandla

Lita på din känsla fridelfina! Tummen upp

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.