Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tarotleken

Behöver lite hjälp med tolkning

2015-01-25 18:58 #0 av: HelenMurelius

Hej
Jag är nybörjare på det här med tarot, jag skulle behöva hjälp av er lite mer erfarna med tolkningshjälp.. Lite bakgrunds information..
Jag fick veta att min chef ska ta in en person på intervju ganska snart, som eventuellt ska börja jobba på samma avdelning som mig, jag har inte träffat personen förut, jag vet bara hennes förnamn. Så jag koncentrerade mig på det här förnamnet och ställde frågan hur kommer det bli att jobba tillsammans med X? Och så blandade jag korten en stund under tiden som jag koncentrerade mig på frågan, det kortet jag drog var döden... Vilket ju står för förändringar / avslut på både gott och ont.. Sedan tänkte jag på frågan igen och blandade för att få ett hjälp kort, och så drog jag ett kort till och då fick jag fem av svärd.. Då fick jag en väldigt dålig magkänsla,Hur ska jag tolka detta?
Vore tacksam för hjälp
Med vänlig hälsning,
Helen

Anmäl
2015-01-25 19:10 #1 av: Tarotstollan

Spontant så kände jag så här när jag läste ditt inlägg att Svärd står för tankar och i och med att du drog Döden så börjar ju en massa tankar mala i huvudet på gott och ont.
Kanske dessa tankar behöver landa först, självklart blir man ju orolig om man skall få en ny arbetskamrat  för ingen vet hur det blir innan det är bestämt.
Jag skulle nog vänta några dagar och få mera fakta om hur det blir och sen dra nya kort.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-01-26 12:23 #2 av: HelenMurelius

Hej
Tack så mycket för ditt svar:) ja du har nog rätt i det jag ska göra som du föreslog och vänta några dagar och prova igen..

Tack för länkarna till trådarna jag ska läsa dem:)
Med vänlig hälsning,
Helen

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.