Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Böcker - CD

Ny bok om tarot.

2015-01-22 00:03 #0 av: Tarotstollan

Den här boken verkar vara riktigt intressant och dessutom mycket att läsa om!
http://www.vattumannen.se/Product.aspx?ProdNo=9781583948354

Här står det om vad som finns i boken:
http://www.randomhouse.com/book/238112/holistic-tarot-by-benebell-wen

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-01-22 11:50 #1 av: Evelina!

Synd att jag har så svårt för engelska, annars hade den säkert varit toppen!

/Evelina, sajtvärd på löpning, medarbetare på inredning och kaninhoppning

Anmäl
2015-01-22 22:22 #2 av: Tarotstollan

#1. Ja, jag tycker också att det är jobbigt att läsa på engelska, det går så sakta och många gånger så  får jag kolla upp i lexikon vad ordet egentligen betyder. Läser man då om tarot är det ju inte ens säkert att ordet ens finns med eftersom det är inom ett special område.

Här är i alla fall en bok på svenska som det står massor i och även den är full med spännande information som jag inte visste något om innan. Kanske något för dig att titta på också, om du är intresserad av någon bok på svenska.
http://www.vattumannen.se/Product.aspx?ProdNo=58073

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2015-01-22 22:38 #3 av: Evelina!

Den boken har jag i mina gömmor någonstans, men tack ändå för tipset! Ja, engelskan min är för knagglig för att jag ska kunna tillgodogöra mig en bok på det språket tyvärr.

/Evelina, sajtvärd på löpning, medarbetare på inredning och kaninhoppning

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.