Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tarotleken

börja med tarotkort?

2015-01-17 18:45 #0 av: TheGerbil96

Kanske fel grupp... Men hur börjar man med leken? Förbereder?

Anmäl
2015-01-17 18:56 #1 av: avon

Vet inte om jag förstått din fråga rätt...men gör ett försök :)
Alla gör nog lite olika och det finns inga regler. Du hittar det som känns rätt för dig efter ett tag. Jag börjar med att blanda korten och sedan lägger jag korten i en solfjäder och väljer därefter ut ett och ett kort. Jag har inga speciella förberedelser, men gillar att ha det lugnt omkring mig utan några störande moment. Jag vill också känna mig lugn, inte vara stressad, för trött eller på andra sätt i obalans.

Min blogg: www.pysselhyss.com

Medarbetare på scrapbooking.ifokus

Anmäl
2015-01-17 20:37 #2 av: TheGerbil96

Tack!:) nästan så ja menade:)
Jag har köpt en lek av en annan, så ska jag knacka på dem, eller vadska jag göra?

Anmäl
2015-01-17 21:19 #3 av: Tarotstollan

Det finns så mycket hokus pokus runt tarotleken som du inte behöver bry dig om. Det är en hög med papper med fina bilder på, det är allt!
Du hade lika gärna kunnat klippa ut liknande bilder ur en tidning och blandat och använt, som spå redskap!
Däremot kan det vara bra att åtminstone veta vad grundbetydelsen av vad varje kort betyder och det lär du dig genom att titta på korten och kanske jämföra med en tarotbok.
Lycka till!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.